Hur skapar ni flyt i vardagen?

Betalt samarbete med Hemfrid

Jag är ute efter mer flyt i vardagen.

Både hemma och på jobbet. Är trött på vardagskaos och stress. Få hela familjen inne på ett lugnare och mer hållbart tänk. Har lurkat lite och snöat in på en japansk produktionsfilosofi . Den är ju så klart lite en kopia på feng shui, men kanske lite mer vardag. Det som livet består av 90 procent av tiden. Och lite till, haha.

Jag tycker att en skön liknelse är att likna ens hem vid en behovsfabrik. Barnen behöver mat för att bli mätta och må bra. Sen är man ju som småbarnsföälder i nästan galet behov av att få sova en hel natt.

I behovsfabriken finns smutsiga kläder som ska tvättas hela tiden. Läxor som ska läsas. Träningar som ska skjutsas till. Sen behövs det så klart kärlek och omsorg, och om du frågar mig: ett fint hem. Jag får inte riktigt till det som det är nu. För mycket prylar överallt. För mycket kläder. Pryttlar. Jag har massa grejer på vinden, i lådor…Ja ni fattar . Dom flesta prylarna är faktiskt mina…#busted.

Superharmoni. Snart. Lovar.

Lean handlar om att förenkla dom viktigaste flödena i vardagen och minska på slöseriet. Om att gå från frustration till full flow. Sakta men säkert börjar det hända grejer!

En annan bra grej är att jag inte lNNAN våra fina hemfridare kommer från Hemfrid för att städa, men om jag inte skulle lyckas med min superplan så kan de självklart även hjälpa till med plocket.

Unna er att försöka komma ifrån inrutade mönster och hitta vad som är flow och härligt för dig! Nu ska jag rensa kuddar! Hur ska jag kunna välja vilka som ska få vila lite på vinden…Kanske inte går alls faktiskt. Får ta en kopp kaffe och meditera lite på saken…

Gå in och läs mer här om Hemfrids fantastiska tjänster här!

https://www.hemfrid.se

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *