Vinn finaste halsbandet från Lotta!

I morse var jag på utvecklingssamtal på Ossians skola. Jesus. Han går på gymnasiet nu! Så stor och faktiskt ganska underbar om jag får säga det själv! Ossians skola ligger på Lidingö och efteråt tog jag en prommis till Lidingö Centrum där min kompis har sin smyckesverkstad. Kolla vilka helt underbara halsband hon gör! Passar bra just nu tycker jag när det verkar som att det är ganska snävt i åsiktskorridoren och vi kvinnor är ganska hårda och dömande mot varandra. Jag har inga problem att be om ursäkt om jag har gjort fel. Jag är inte långsur och jag tar gärna emot en ursäkt om någon ber mig om ursäkt. Att vi ibland gör eller säger saker som andra blir sårade av är ju inget vi önskar, men tyvärr är det ganska mänskligt. Hur som: jag lottar ut fyra fina halsband här på bloggen. Allt ni behöver göra för att ha chansen att vinna en knyten näve (för mod och styrka) och en öppen hand (för kärlek och öppenhet) är att skriva två grejer som ni ska göra idag för att kämpa eller förändra. Det behöver inte vara några stora grejer! Till exempel: ”Jag ska plugga till mitt matteprov” eller ”jag ska bjuda min granne på en kanelbulle”, eller jag ska säga ”välkommen” till någon som kanske inte kan vår kultur så bra!!!

Puss o kram! Ps Ni kan även gå in på @l8hasselblad instakonto! Där är det samma tävling! Från IKVÄLL alltså!

7 kommentarer

 1. Jag kämpar med att må så bra som möjligt under en svacka i mitt uttmattnigssyndrom.
  Och jag ska bjuda mina barn på bullar och mysa med dem i kväll trots att mitt humör inombords är allt annat än mysigt.
  Bea

 2. Jag pratade med mitt barns klassföreståndare om en sak på skolan som inte kändes okej. Fick bra bemötande och skulle jag vinna vill jag ge halsbandet till denna fantastiska lärare.

 3. Jag har ikväll varit på första tillfället av fyra med kommunens ABC-kurs (alla barn i centrum) med underrubriken ”Hur kommer dina barn att minnas dig om 20 år?”.Jag tar med mig alla lärdomar, tips och egna insikter och kommer att kämpa med mig själv för att få till en bättre relation med barnen (och min man). Jag vill verkligen bli en mindre stressad förälder som ger mina barn fem gånger mer positiv feedback än negativ och som har en trevlig och positiv ton istället för irriterad, kortstubinig och snäsig. Det viktigaste för mig är såklart relationen med barnen, men lika viktigt är egentligen att det där ger ringar på vattnet. Hur jag bemöter mina barn påverkar hur de bemöter andra.

  Fint halsband med fin symbolik!

 4. Jag ska prata med min dotter om hur hon ska kunna leka med två av sina tjejkompisar samtidigt utan att det alltid ska bli bråk. Inte lätt men prata om det hoppas jag hjälper 🙂

 5. Maria Sundell

  Jag ska ge min man och mig själv en välbehövlig datenight! Vi ska basta, äta gott och försöka att faktiskt bara umgås och prata. För mig själv ger jag ett varmt bad och en god tanke då jag just sa ifrån kring en sak. Tycker jag gjorde rätt som vågade men får ändå lätt lite ångest.. 👊🏻☺️

 6. Vem vann?

 7. ÅH SYMBOLIKEN! Så vackra. Jag ska publicera hemsidan till mitt egna nya företag och se vilken respons den får… och jag ska tända en eld och bli av med det värsta (men helt okej ur miljösynpunkt att elda) ur lagårn.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *