Det är en makalös manick! Eller drömmen om den amerikanska hemmafrun!

I betalt samarbete med Bosch Unlimited

Jag har ständigt en plan att barnen bara får äta i vardagsrummet…

När jag gick i mellanstadiet hade jag en bästa kompis som bodde typ 40 meter nedanför vårt texmextegelradhus. Både jag och min kompis älskade fotboll, marsvin och killar. Min kompis mamma älskade att städa. Hon älskade sitt förkläde. Levde i symbios med sin dammsugare och sin golvmopp. Jag tror att dom hade tre dammsugare. Men då var det ingen som brydde sig om hållbarhet och jag har aldrig blivit en städmadam. Det enda som har lockat med att bli american housewife är att jag ska få ha en snygg, sladdlös och tyst som fisken handdammsugare.

Ni vet känslan när det är nystädat

Ett tag bodde jag i Beverly Hills, men jag träffade aldrig någon filmmogul som ville att jag skulle vara hemma i rosa hårrullar, aprikos sidenmorgonrock och dammsuga. Däremot har jag aldrig slutat drömma om den där perfekta dammsugaren som kan stå FRAMME! Bara en sån sak. Vet inte hur många gånger någon i vår familj ramlat över dammsugaren som är jättejobbig att flytta in i städskåpet.

Jag har haft många dammsugare, men nu känns det som att jag har hittat den perfekta för oss. Ulimited från Bosch är snygg, smidig och har flera funktioner som passar någon med noll teknikkoll och en ganska hög städtröskel som jag alltid måste ta mig upp för.

Vilket år som helst nu ska jag bli housewife

Sen har jag inte den lättaste uppgiften med sex grabbar… Leriga fotbollar, fläckar i soffan, dammiga lister, mattor med tusen chips och brödsmulor , grusig bil och lite mer grus. Det är där Unlimited passar som handen i handsken. När man ska dammsuga bilen exempelvis så sätter man enkelt dit ett munstycke för det ändamålet och så kommer man till och med komma åt mellan sätena. Hur smidigt är inte det?

Batterierna passar även till Bosch verktyg!
Vill du tex dammsuga lister byter du munstycke
Det bästa med Ulimited är att den laddas så lätt

Ska du till exempel dammsuga lister så finns det en del som gör att du smidigt kommer åt dammet där. Love it!

Men det jag gillar kanske allra mest är hur lätt det är att ladda den! Unlimited drivs nämligen av två Power for ALL 18 V batterier som gör det så enkelt att det ena batteriet kan laddas i en snabbladdare samtidigt som det andra används och på det sättet kan du dammsuga hur länge som helst; om man måste alltså…

Dessutom passar batterierna till Bosch verktyg. Katjing!

Häromdagen tänkte jag på att det bästa med Unlimited är att min städångest känns mycket mindre. Inga sladdar som man kan trassla in sig i. Inget stök och bök och dessutom är den så snygg och smidig att den fått en hedersplats i köket. Till och med Dante har dammsugit soffan och i köket den här veckan och Mathias har helt plötsligt blivit väldigt aktiv inne i sin städzon i lägenheten, haha! Den här hösten har vi bestämt oss för att leva mer feng shui och tänka ännu mer på hållbarhet och klimat. Inte så mycket prylar. Få, men effektiva städgrejer. Luftigt.

Bara äta i köket…

Drömma går ju. Men man måste ju börja någonstans. Från frustration till städflow. Sen vet vi ju alla känslan när man har storstädat och ligger på soffan tio kilo lättare med ett falukorvsleende. Just nu håller jag på att drillar Frans och Bobo till mina städnissar. Måste säga att det går över förväntan, haha.

Läs mer om den här lilla mirakelmanicken här!

https://www.bosch-home.se/aktuellt/unlimited-sladdlos-dammsugare

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *