Carolas tunga, nya värderingar och chockartad god mat!

Jag vet inte vad det är med Carola. Kanske handlar det om att hon definierar allt det som vi kvinnor alltid har jämförts med i motsatsförhållanden. Hon är både Madonnan och den lite syndiga rebellen (notera att jag inte använder uttrycket hora! Det gör man inte NOWADAYS).

Jag älskar henne. Har alltid tyckt att hon är larger than life. Modig. Vågat gå sin väg. Har precis kommit hem från en fantastisk lunch med så många härliga kvinnor och en man, hehe. I fyra! timmar diskuterade vi #metoo, kläder, normativa roller, uppfostran, ansvar, kärlek, galenskap, framtid, vad man ska göra med arslen, kvinnokroppar och att man måste våga prata om hur det egentligen är. Hur det måste bli. Sen provade vi snygga höstkläder från Kapp Ahls nya kollektion som dom gör i samarbete med superwoman Lena Olin och superwoman Pars Bahar. Dom två träffades och pratade om starka kvinnor och om att äga sin kropp, sina åsikter, sina kläder och sitt liv. Sen valde dom ut sina favoriter i Kappahls höstkollektion. Älskar hur Pars formulerar sig på sin insta!

Älskar känslan när många kvinnor möts på liten plats. Energierna. Skratten. Syjuntan! 🤣 Jag önskar jag hann ägna mig lite mer åt mode! Min mamma och min mormor älskade kläder och min syrra har ju en butik, men ofta blir det kasta sig in i en butik och hitta nåt spontant. Så litet lifegoal den här hösten är att bygga upp min garderob enligt nån form av princip!

Pars Bahar

enligt nån form av princip. Jag fick en rosa kappa som jag älskar redan. Älskar rosa. Alltid. Det är nog för att jag aldrig hade nån när jag växte upp.

My everyday Essentials Kappahl

Så många inspirerande kvinnor som var på lunchen på Mathias Dahlgrens vegokrog. Lyxiga vegokrog Rutabaga. Brita Zackari, Carin Da Silva, Annika Leone, Alexandra Rapaport, Isabell Adrian, Kristin Kaspersen…Och nu är jag så mätt. Carola och jag slogs om kantarellpizzan, haha! Hur som helst: efter fyra intensiva timmar så känner jag att vi alla är överens om en sak: Framtiden handlar om sharing and caring! Och det som #metoo startade har bara börjat. Och det gäller egentligen inte kön, utan hur vi människor beter oss mot varandra. I hemmet, på arbetsplatsen, på internet. Maktförskjutningar gör ont. Roller måste ifrågasättas. Göras om. Bakas och knådas till nya bulletiner! Hur lever ni efter #metoo. Har det förändrat något för er? Allt handlar egentligen om vardagsmod. Om att säga ifrån när det inte känns bra. När någon blir orättvist behandlad. Vi har ju alla modet inom oss. Det gäller bara att låta det sippra. Alla kan inte stå på barrikaderna, men alla kan göra något. Det är vad jag säger till mina killar. Hallelujia! Puss Tack Michael Bindefeld och Kapp Ahl för härligskap!

Alexandra Rapaport och Pars Bahar!

Vill ni kolla på nya kollektionen? Gå in här! https://www.kappahl.com/sv-SE/dam/utvalt/everyday

#mode #kappahl #starkakvinnor #höstmode

Eum. En kvinna måste leva!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *