Bästa storebrorsorna, sexsnack med Manne o Nisse o en snodd moppe som kom tillbaka!

morse var jag radiovick för Titti Schultz i P5 och skulle vara där kl 07. Mathias skulle åka iväg 06.30 på golftävling! Krock! Det är då man tänker att storebrorsorna får visa framfötterna ;4; C g g,, . Dante och Ilon sov hemma och Ossian, som är äldst sov hos sin pappa.

Vi la ju fram kläder och sånt, men den stora frågan (för tonåringar, dom är 13 och 14) är ju om dom hör klockan…Alla utom Frasse, är ju sjusovare så jag var ju lite nervös. Erkänner. Särskilt som man står i direktsändning och inte får pilla på telefonen. Men 07.30 fick jag en bild. Då var alla påklädda, hade ätit frukost och på väg till förskolan! Så nöjda!!!

Så tidigt har Frans och Bobo aldrig kommit till förskolan, haha. Kanske ingen jättegrej, men jag känner ändå att det är en milstolpe. Brorsor. Fint ändå! Nu har jag precis varit och hämtat min Vessla elmoppe som har varit snodd sen december!!! Polisen stoppade en kille som körde runt på den och nu fick jag hämta den på Kungsholmen. Tyvärr helt trashad!!! Så deppigt! Hade inte ens hunnit försäkra moppen. Buhu! Hoppas ni har en härlig dag!

Jag och Anitha poddade med Manne och Nisse från Pappapodden idag. Älskar dom!!! Sen åt vi en härligt lunch och snackare sex…

Puss

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *