Anithas Naugty 40

Man måste ge henne det Anitha. Vilken tuff böna hon är! Genom kärlek och motgångar ställer hon sig upp igen och kämpar vidare! Hon har inga föräldrar som stöttar, ingen släkt…väldigt mycket selfmade! Vi har ju och har haft våra ”duster”. Satan i gatan vad vi kan bråka och tjafsa och gnabbas. Som två tonårssyrror utan filter. Men när det blåser så finns hon där. Och när man behöver veta vart man ska fixa håret och säga till sin sure snubbe. Hon är liksom extra allt!! Love på det! Extra allt var också något som var temat på hennes 40-årslunch. Jesus vilken skiva. Så typiskt Anitha att förbereda sig i fyra månader och bjuda på värsta supershowen! Jag fattar inte hur hon klarar det!

Men som vi pratade om i podden! Varför är vi svenskar så rädda för att manifestera oss själva? HÄR ÄR JAG-mentaliteten är det så många som har svårt för. Men inte Anitha, haha! Älskling Andreas Lundstedt var toastmaster och underhållare och jag säger bara: det var ett jäkla ös!!! Mathias var så sjukt snygg i sin smoking och jag hade en superfin klänning som jag köpte i Toscana, av alla ställen!!! Joel höll ett fantastiskt tal som fick alla att börja tjuta!

Tyvärr vann jag inte danstävlingen utan det gjorde Daniel Redgert och Denise Rüdberg. Älskar Denise!

Vill ni höra om festen lyssna på dagens Lillelördag!!

Här är lite bilder från festen! Och en sista grej: I nästa liv ska jag gifta mig med Fares Fares. Men i det här livet blir det min älskling M. Ok? Puss

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *