Doktor24

Jag älskar sommaren. Jag älskar barn som är somriga. Spring i benen! Cyklar som blådårar. Badar som fiskmåsar. Klättrar, klänger, springer över, runt, framför på. För mig som har fem ganska vilda lejon har sommaren varit jordgubbar, sol och skratt; men också konstiga bett, djupa skrapsår, fästingar, stukade handleder, magar som bränt sig på motorcykelaggregat och barn som bränt sig i solen. Sen jag laddade ner Doktor24-appen känns det som att jag går runt med en osynlig, digital hjälpreda i väskan. Hur ska man veta om det är fara på taket, benet är brutet eller om febern är för hög? Jo man går in i deras chatt och blir lugnad eller lotsad vidare till videosamtal med en doktor eller till en av vårdecentralerna som Doktor24 samarbetar med om det behövs. Det sparar samhället tid, pengar och resurser och du.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *