Födelsedagskalas, Kamikaze-Frans, längtan efter att vakna upp och allt är färdigrenoverat

Min älskling har fyllt år. En av hans stressobjekt här i livet. Att bli uppmärksammad av andra i grupp, hehe. Om det inte gäller hans barn. Mathias blir stressad av att planera saker i förväg. Han vill köra på volley, ske i stunden. Inte byggas upp några förväntningar. Inte ha några förväntningar. För två år sen när han fyllde 40 hade vi en uppgörelse. Han visste att vi skulle fira honom, men han visste inte hur. Den dagen refererar han fortfarande till den ”bästa i livet”.

Jag var höggravid med Frans, solen stekte och det var typ 40 grader varmt. Min kompis Johanna Westman har en lokal som typ rymmer ”25 pers”. Alla tackade ja. Vi var typ 60. Jag spelade högt. Tänkte att det blir säkert bra väder, vi kan vara ute på kullerstensgården. Det var mexikanskt tema. Liveband som spelade ja må han leva på födelsedagen när Mathias kom gående ner för backen till det lilla torget. Stora ballonger med hjärtan och stjärnor och Mathias namn, ”Mathias 40 år”. Solen sken. Hans 60 närmaste vänner kom från hela världen. Alla med en pappersmask med gammal pinsam bild på Mathias på. Det blev en fantastisk kväll! Älskar överraskningar, men många har svårt med det. Blir stressade av att förlora kontrollen. Hursomhelst så blev det världens mysigaste födelsedag. Mathias närmaste vänner var här och vi åt god mat och massa tårta. Vi pratar om det häri dagens podd, om hur olika man är när det gäller att bli firad. Lyssna här! https://www.acast.com/lillelordag

Annars har jag lite renoveringspanik. Vi har ju flyttat hem till lägenheten i stan igen och det är läge att fräscha upp…Vi har fixat en del, men vi måste måla, golv och väggar, fixa kök. Men vi är på gång och nu har vi äntligen bestämt oss för att vi ska ha heltäckningsmatta!!!! Mys mys! Drömmer om valna upp en morgon och det färdigrenoverat…

Annars är det fullt upp med Kamikaze-Frans. Han har fasen noll koll och ingen rädsla i kroppen. Att gå med honom på en gata i stan är som att gå med en vessla utan trafikvett. Är helt slut! Gud! Ge mig en gräsmatta och ett koppel, haha! Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *