Som en tilltufsad hundvalp

Har precis varit på bokrelease av min kompis Sofias bok, Allt för vågorna. Mathias hade sett fel på sin tennistid så därför var jag tvungen att ta med vildbasen Frans och busiga Bobo. Aldrig bra idé att ta med en ettåring till en trång, varm källare…

Vi gick fel på vägen dit och Frasse ramlade ur vagnen och allt blev allmän kaos. Och plötsligt kände jag mig, och var, en skitdålig mamma. Tappade humöret och fick nån dejavu tillbaka till tiden då jag bodde i Vasastan och hade tre barn under tre år…

Känner mig som en tilltufsad hundvalp efter indiangate senaste dagarna. Så olycklig historia på alla sätt och vis. För alla inblandade. Tänkte skriva mer om det i morgon för nu är jag så trött och det känns som jag har manglats genom en mangel. Är helt slut i kropp och själ. Lägg till ett ”härligt” bråk med mannen också så är vi hemma…Men en sak är i alla fall härlig! Jag har varit och klippt mig och färgar håret hos Angelica på Creative Headz på Götgatan! Klippte en liten gardinlugg. Gjorde inpackning. Färgade utväxten. Fick en toning. Grät lite…Älskar att vara nyfiffad i håret. Lite som en lugnande hjälm när det stormar.

Just ja! Har varit på P5 också och pratat föräldraskap. Och lifehacks. Alltid kul!!!

Nä nu ska jag sova. Vi har byggt koja i sovrummet så nu ligger ALLA kuddar på golvet…puss och tack för att ni läser!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *