Sommarminnen, 5-årskvällen, fest hos Sigge & Malin & nån sorts barnkommentar som fick mig att gå ut o springa

Igår var det fem år sen Mathias kom till Visby och ”skulle” hälsa på ett par dagar. Jag och Sanna skrev krönikor för Aftonbladet och skulle bevaka vad som hände ”bortom” . Haha! Jag var ju singel och trodde att jag var 22. Jenny visade en bild på mig när Mathias precis hade kommit till Visby och alltså: mina shorts. Finns det ens så korta att köpa? 🤣🤣🤣🤣jag hade sagt att jag skulle komma och hämta M på flygplatsen, men det gjorde jag ju inte. Haha! Han var så nervös och jag hade varit hos frisören och gjort 1700-talslockar…herregud! Så dåligt omdöme. Hursomhelst så sa det liksom png bom krasch och Mathias stannade en vecka och det är nog den bästa veckan i mitt liv! Sen drog M till USA och när han kom hem tog det en månad, sen var jag på smällen. Det har ju inte varit lätt. Bonusfamilk, ex, två företag osv, men vem har sagt att man inte ska slåss för kärleken? Nu är det grannfastigheten igen. Den här kvällen hos Sigge o Malin. Jag har inte sett dom på flera månader! Ska bli MYZ!!!

Tycker inte att det är helt lätt att hitta sommarbalansen. Om jag ska vara ärlig. Vill ju träna och varva ner, men samtidigt är det så härligt att hänga med alla härliga människor. Men idag ska Bobos kompis Ennio, ”Varför har du så tjock mage”? Så då fick jag lite träningspanik, haha! Puss på er! Och visst är det fint med sommarminnen. Började skratta och ringde min pappa när F och B åkte runt på sin lilla motorcykel. Precis som jag och min syrra!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *