Går på toa och spaar (dvs bajsar och gömmer migkr

Min kompis Karin Adelsköld har ju en skitrolig akt i sin ståup där hon skämtar om att spa för småbarnsmammor är när man är på toaletten och bajsar. Att jobba, ha fem barn och en stor jäkla gård (dock underbar och älskad av alla)

En har ramlat på cykeln, en sommarjobbar på bygge och ska ha matlåda, en vägrar sluta amma, en är uttråkad efter fem dagar utan fotboll (jag har varit livrädd målvakt). Det sol alltid slår mig under semestern är hur lite semester man har. Ja. JAG VET. Men jag måste bara få det ur mig. Vissa grejer verkar vara omöjligt att få till. Som dom här BIG FIVE.

1. Tvagning (hej hej trollemor!)

2. Läsning i hängmattan (den har för övrigt ramlat ner)

3. Diskmaskinsféer (tänk dom sim inte har diskmaskin!!) Been there, done that och det var inte minsta romantiskt!

4. Ett utflyktsmål som alla vill åka till. Eller förresten. Förresten. Ibland vill dom samma sak, men aldrig samtidigt.

5. Sex. M har förbud att röra mig för det blir bara en teaser, haha.

Min kompis Jenny ringde och var frustrerad igår, ”Ture och Gösta sover ju aldrig. Du klagar på att ni har småbarn, men att ha tonåringar är ju mycket värre! Snart ber jag dom gå ut så jag kan ha sex med deras pappa!@

Haha! Stackars oss kåtkråkor. Man får göra allt möjlig på tjotta. The universal spa!!! Puss på er från ett soldränkt Gottisplaceholder://

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *