Blommor är ju som bebisar! Och hjälp mig att bli Tant Grön

Alltså jag älskar ju blommor och växter. Men ärligt talat. Dom kräver ju typ lika mycket omsorg som bebisar och man kan absolut inte gå på mammainstinkten. Nu har mitt japanska lönnträd stått på fel plats i sex veckor. Mitt i solen, fast nu läser jag att lilla lönn ska stå halvskuggigt. Det är ju därför som löven är lite fnasiga!!! Shit!! Vilken tant grön jag ska bli. Slänga mig med termer som ”a-jord” och ”zon b” och sånt där.

Min trädgård ska bli prisbelönt! Den ska stå öppen för allmänheten vissa dagar och jag ska dricka likör och ha Bloomsburyklänningar och sensuellt läppstift! Nu ska barnen åka vattenrutschbana, got to go! Vad har ni för blommor hemma och på landet! Hjälp mig att bli bättre på GRÖNT!

3 kommentarer

  1. Blir mindre och mindre för varje år – finns ju inget att vattna med längre.

  2. Hej, vi har en lönn som står jättesoligt, har säkert stått där den står sedan 60-talet. Jag är ingen tant Grön men tror att lönnen blir för torr i kruka, det är väldigt lite jord och jag har förstått att rötterna blir lika stora under jord som kronan är över jord. Dessutom behåller jorden fukt bättre med all den omgivande jorden som skydd om lönnen är nergrävd. Kram

    1. Ann Söderlund

      Tack! Ja, Anna på Växthuset Lind i Visby sa att jag måste plantera den i jorden efter sommaren! Tack! Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *