Doktor 24

~ I samarbete med Doktor 24 ~

Vi har precis kommit hem från en lång dag på Smöjen. Frans ligger under vardagsrumsbordet och sjunger sin onehitwonder ”Bä bä vita lamm akta dig. Akta dig.” Jag försöker jobba lite så Mathias sätter på en film i sängen. Fortfarande små kluckande vågor i huvudet. Så hör jag den klassiska hulkningen inne från sovrummet. Mathias gapar i halvpanik, ”Kom och hjälp till!” Tyvärr var det ingen släng från båtturen i den lilla gummibåten utan en sån där kräkskaskad som alltid fått mig att undra hur en sån liten figur kan innehålla, eh, så mycket…Snart är det nästan farsartat. Jag och Mathias turas om att duscha av oss själva och Frans. Mathias bygger nån sorts inplastad madrass av svarta soppåsar. Hela natten är ett töcken och på morgonen verkar Fransen helt utmattad. Det här är ju vanliga åkommor hos barn, men det är klart att man blir orolig. Hur enkelt var det inte att stilla oron genom att gå in på min Doktor24-app och svara på frågor. Efter att ha svarat på frågorna fick jag svar, att vi skulle boka tid för undersökning inom det närmaste dygnet. Akuttid på jourcentral, vårdcentral eller närakut. Att få svar tog TVÅ minuter. Sen klickade jag vidare och fick information och alla närliggande vårdcentraler som ligger nära där vi bor. Dessutom kostar det ingenting att få råd eller videochatta med en av Doktor24:as erfarna läkare för barn under 20 år. Jag tycker att det är så tidskrävande och krångligt att gå till vårdcentralen och jag blandar alltihop husläkarna för de olika kidsen. Nu behöver jag bara gå in på min app och sen tar det några minuter och sen har jag bättre koll på situationen. Testa Doktor 24 här och känn lugnet!


1 kommentar

  1. Lena Blomberg

    Mycket föräldravänlig strand med ett naturligt hinder för barnen att rusa ner till vattnet som snabbt blir ganska djupt! Skönt eller hur?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *