Varför börjar alltid semester med skav? Och till slut slutade det regna

Glad midsommar allihopa!!!! Jag hittade fina gamla krustadformar när jag var på Emmaus i Malmö. Och igår fick jag och Bobo feeling och lagade ostkrustader till midsommarlunchen. Min mormor gjorde alltid krustader. Med svamp, ost och räkröra! Hela

hennes kök var alltid en helt underbar doftbonanza av nybakat och nylagat. Det var liksom som att hon trollade fram allting. När jag ska baka eller laga mat tar det hela fokus. Något som brukar stressa Mathias, särskilt när vi ska någonstans. Vi har ju väldigt olika stressnivå, me and my love. Vi tar oss an vardagen på olika sätt. När M blir stressad då går han omkring och mansgnäller (visst är det vanligare bland snubbar). Han säger gärna saker som ”Du kör över mig i dina beslut” och ”Det är alldeles för mycket jobb med (valfritt ämne), men igår handlade det om vårt sommarställe. Ja. Precis när man kommer till ett sommarställe, som dessutom är en gård, där man inte varit på hela vintern, så är det en hel del att göra. Klipp gräs, fixa med utemöbler, blommor osv. Det stressar honom. Vi är olika. Vi ser saker på olika sätt. Jag tar ett chillpill och han stressar upp sig. Så var det igår, men sen när jag ber honom att komma med alternativ för situationen så blir det ofta tyst…haha!

Som när det regnar. Det är ett perfekt exempel. Då går jag in på Klarna och kollar när vädret blir bättre, medan M stressar upp sig i timmar, ”Det regnar hur kul blir det att åka iväg till midsommarstången?”Till slut åker vi ju och solen skiner från en klarblå himmel. Så glad att det regnade några dagar! Det såg ut som Afrikas savanner när vi kom till gården. Kollade efter lejon, men hittade mjölbaggar 😂

Det hade inte regnat på sju veckor!

Hoppas ni hade en härlig midsommar. Vi åkte till min bästis Christina och hennes stora bonusfamilj på Själsö. Där har som

stort midsommarfirande vid havet, så så vackert. Vi hade med oss picknick och sen grillade vi hemma i deras hus. Det var ju inte jättevarmt, det blåste och regnade men svensk sommar ska så klart visa sig från sin sämsta sida på midsommar! Idag skiner solen och M är uppe före alla andra och klipper savannen. 😂😂😂puss

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *