Revolver hotell, nu är semestern official!!

Ville bara visa lite bilder från Revolver hotell. Ett av mina favvohotell i världen. Bakom en liten kolröd dörr i centrala Visby ligger min kompis Ingelas mysdesign hotell. Alla rummen är olika. Ingela har liksom tjoffat in sitt liv, sin smak och lyxcoolnes overload. I natt har jag bott i guldrummet. Looki looki. Nu ska jag äta frukost och försöka ta mig till huset! Från och med idag har jag officiellt semester. Men ni som är frilansare vet ju att det inte riktigt funkar så. På onsdag spelar jag in en grej och 29 kommer Amelia och plåtar…Men ändå. Semester. På nåt sätt. Nu ska jag gå och äta frukost själv. Har sovit som en sten. Kan tänka mig att fortsätta ha eget rum som Queen Elisabeth. The Queen in Visby. Thats me. Haha! ❤️❤️❤️❤️🗣🗣🗣

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *