Man är i Malmö och folk skjuter på varandra (men det är ändå kärlek) och min första tatuering MOA!!!!

Hej på ER! Fan vad livet är härligt ändå! Det finns så mycket kul och viktigt att göra!!!! Så många ställen man vill besöka. Själv är jag en sucker för Malmö. Känner mig som ett storögt barn som går omkring bland alla basarer, affärer, härliga restauranger och trevliga människor! Det känns som att människor LEVER här! På riktigt. Fast inte på morgnarna. Var ute och gick i morse vid 08.30-tiden och kände mig som ensam turist i stan!!!

Turkiet. Malmö. Faktiskt lite samma känsla. Det var en fantastisk semester på ett fantastiskt ställe! Känner mig så utvilad och lite pånyttkär (även om det bombastiska sexlivet uteblev). Jag och Mathias behövde verkligen få prata lite med varandra efter sex månaders kringflackande och flyttande. Nu är vi äntligen i mål och första augusti får vi tillbaka vår lägenhet!!!! Kolla in Club meds ställe i Palmyie om ni vill kolla upp stället: https://www.clubmed.se/r/Palmiye-Hotel/y?gclid=EAIaIQobChMI1IGdtsi62wIVCMayCh1yfwgpEAAYASAAEgK-T_D_BwE&ef_id=WxV7MAAABCYDjm1F:20180604174728:s

Just. Ja. Vad gör jag i Malmö? Jop. Jag har tillbringat några dagar med en av landets roligaste och viktigaste tjejer, Charlotta Björk (Beyonce Björk på instagram följ henne!!). Jag håller på med ett hemligt projekt där hon är en centralfigur. Berättar mer senare!!!

Vi har spånat och druckit lite drinks och skrattat och känt oss PÅ GÅNG! Ni vet när känslan av att bra grejer är på intåg då blir hela kroppen fylld med känslor. Så pass att jag passade på att gadda in en liten kärlekstatuering, haha!

Mathias trodde att det var en hittepåtatuering när jag la ut på instagram, men sen gick det upp för honom att det är for real. Så nu är han stolt som en tupp, hehe. Måste sluta för jag ska till flyget! Ska åka till mitt paradis på Gotland!!’ Puss o kram o ha bästa bästa dagen!!!

Och glöm inte att lyssna på dagens podd. I den tar vi upp MÄNNENS hormonkriser! Och våra egna så klart!!! Lyssna här: puss https://www.acast.com/lillelordag/omkrisenkommer

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *