Ensam i Visby (gör ärenden)

Meningen var ju att jag skulle åka från Malmö till Visby och möta upp gänget (familjen). Men dom fick ingen biljett förrän i morgon så nu är jag strandad här utan bil osv. Men det är inte ett dugg synd om mig för jag bor på Revolver Hotell. Ett av mina favoritställen (hotell) in the world! Det är min kompis Ingela Takanaka (jag vet man vill ha hennes efternamn) som äger den här lilla hemliga pärlan där alla rummen och det lilla huset man kan hyra, är så coolt inrett att man aldrig vill åka härifrån. Jag bor i Guldrummet. Hur fint? Så många fina och balla inredningsdetaljer. Nu har jag varit och gjort ärenden, handlat vin till midsommar, köpt fina ramar, bokat mat på Mathem (min livspusselräddning) och ätit en liten middag bestående av gotländsk ost. Nu ska jag klistra kvitton och kolla

Girls. Kanske äta lite skruvar. Det är inte särskilt varmt. Orkar inte att det ska bli kallt lagom till semestern???!! Längtar efter alla mina killar och känner mig lite ensam, även om det är skönt att inte vara i stormens öga hela tiden. Hur ska ni fira midsommar??? Kram

2 kommentarer

  1. Måste säga att jag gillar din blogg 🙂
    Ha en fin kväll!
    Kramen

    1. Åh tack! Tycker att det är så kul att bloggis just nu! Ha en fin kväll!!! Kram!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *