Hur fort kan dagarna gå och minnen från barndomen när man själv var en människofisk

Alltså: jag säger bara det att GUD VAD bra vi har det just nu. Vet inte riktigt vad vi gör hela dagarna, men de går så FORT! Jag har fortfarande inte tagit mig till vuxenpoolen där man får ligga i turkiska himmelssängar och bada i en zenpool, men snart så! Bobo har blivit helt badbesatt (finns det en fiskdemon?) och börjar anta utseendet av en människofisk. Kanske därför han har blivit så extremt ”påhittig” och busig. Förmodligen är det så att hans kamikazedyk boostar hans manliga signaler och därför blir han outragous även i sitt övriga liv. Idag slängde han kepsen, min tröja och lite annat smått och gott ner på hotelltaket!!!! ”Kul”! Mathias sa att ”Nu får du be dom på hotellet att hämta sakerna. Det kommer kosta så mycket att du kanske aldrig mer kan köp godis.”

Bobos svar: ”Då kan jag kanske inte köpa några fler Transformers”. Herregud! Man är ingen superauktoriär mamma direkt. Måste man straffa och bli superupprörd? Hopps inte det!

Vi hade så många planer idag. Vi skulle spela tennis, gå på kidsclub, se showen på kvällen och ha det göttigt. Sen började Bobo och Frasse å bada. Som galningar! Som människofiskar. Så roligt med Bobo som alltid har haft väldig respekt för vatten. Efter tio minuter vid poolen dök han, typ. Ville aldrig gå upp. Får backlash från när jag var liten. Hur man bara var i den där poolen, hela dagarna. Jag och syrran stod på händer. Dök. Höll andan (alltid tävling). Åkte i små båtar. Det är semester med barn. Och jag älskar det!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *