Summertime and the living is easy (fast aldrig första dagen)

Vi är i Turkiet. Vi behöver en vecka att hämta andan och planera sommaren, hösten och kanske resten av livet. 🤣 Senaste åren har jag blivit mer och mer allergisk mot långa flygresor. Jag kan aldrig sova på ett plan och är ärligt talat lite flygrädd. Sitter och håller andan när det är turbulens, tycker att det är så segt och vill helst ha en flygtid på max fem timmar. Det här med att man måste åka så långt för att det ska bli ultraexotiskt stämmer ju inte. Nu har vi åkt med Clubmed till Palmyie i Turkiet och när man tittar på omgivningarna kunde vi lika gärna vara i Västindien. Palmer, exotiska blommor, blått hav och så tog det bara 3 timmar och en kvart. Älskart!

Ingen jetlag, barnen sov hela vägen och vädret är ljuvligt! När mina andra killar var små ville jag så gärna vara mamman som tog med sina ungar till andra sidan jorden och visade upp ”det genuina Mexiko” eller ”Det riktiga Indien”. Boka hotell innan? Bara för mesar! Boka resrutt! Svenne banan ringde! Den här tron att barnen gillar att flänga runt hela semestern och klättra upp på pyramider och umgås med local stämmer såklart ibland, men inte alltid. Särskilt inte när stora killarna var 1, 2 och 4…Fy fan! Oroar knappt tänka på det! Har heller inga behov av superlånga resor längre. Har kanske blivit bekväm (eller klok och erfarne). Tycker det är ganska skönt att vara på ett nice hotell all inclusive. Inte på hotell där allt är slafsigt och alla ska konsumera som galningar bara för att det är gratis, utan när det blir smärtfritt som här. Det finns två sjysta restauranger med god mat och tre pooler och en mysig strand. Dessutom är det jäkla uppenbart: det enda barnen vill göra är att bada. På ett galet sätt. 10 timmar i sträck. Även Frasse äventyraren.

Vi åkte ju hemifrån 04 på morgonen och så klart glömde vi surpriseväskan på soffan i lägenheten. Surpriseväskor är ju det bästa som finns. Lite roliga leksaker. Brukar köpa lite grejer på Myrorna och lite pennor och gubbar. Nån gottisgrej! Men det gick bra även utan surprisen, även om vi även att glömt förbeställa mat så det blev chips- och kakfrukost. Bad mom…

Nu är vi inne på andra dagen och även om vi båda jobbar så är det så härligt!

Första dagen var ju som vanligt en lång anklagelse mot den andre, ”Men glömde du solkrämen på rummet?” ”Men tog du inte med Frasses skor?” Yada yada. Men det där är ju sen gammalt. Semesterstress som måste rinna av. Ska bada lite med Bobo nu. Klockan är sju. Frasse har däckat. Semester!!!

Gå in här och kolla:

https://www.clubmed.com.tr

om ni är sugna på lite holiday där det inte är gosedjur som står för underhållningen och där alla pratar svenska. Härligt också! Men inte alltid! Puss

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *