Så stolt över alla mina pojkar och alla andras också! 😹😹😹

Linda Skugge skrev en krönika för länge sen. Tror den hette ”Vad ska vi göra med alla oönskade pojkbebisar?” Jag tänker ofta på den krönikan. Hon skrev att

vi önskar oss flickbebisar för att pojkar är så bråkiga och utåtagerande. Jag har aldrig väntat en oönskad pojkenbebis. Visst blev jag besviken både bebis fyra och fem när det var samma kön som innan. Men det handlar ju mest om nyfikenhet. Håller dock med om hur det verkar helt rumsrent att skriva att man önskar sig en flicka. På instagram skriver blivande mammor ”Yes its a girl”. Typ: ”Skönt för man vill ju inte ha en galen, bråkandes, snorig pojke rännandes här”.

Jag har massa kompisar som skulle göra vad som helst för att få en flicka. Har till och med en kompis som sa, ”Jag vill hellre ha en sjuk flicka än en till pojke”. Där pratar vi galet. Tror att så mycket handlar om den där unkna inställning om kön. Blev extra tydligt när Avicii tog sitt liv. Hur svårt det verkar vara för killar att finna rum att må dåligt, visa sig svaga, hitta någon att prata med om känslor och det svarta som vi alla drabbas av ibland. Igår var jag på Dantes skolavslutning. Frasse var med. Jag är så stolt över alla mina pojkar och jag är stolt över mig själv som har fått dom! Dom är så fina (och jobbiga) och godhjärtade och snälla (och asjobbiga) och alla är bästa brorsorna till varandra. Grät så mycket på Dantes skolavslutning när det visade sig att hans gäng vunnit årets skololympiad!!!! Sen hängde jag med sanna och Micke och Igor och Lo. Vi åt önskelunchen på Donken och se badade vi på Eriksdalsbadet. Så mysigt! Lulle Fox är så göllig!! Blir nästan sugen…

Hann föna håret också hos Angelica och shoppa lite kläder for the holiday! På kvällen var det dags för lipfest igen när Ossian gick på sin promnight. Jävlar vad han har kämpat! Min stora, lilla pojke! Äskar dig mer än livet!!!

Sov gott! I morgon åker vi med Clubmed till Turkiet! Ska bada såååå mycket!!!!

2 kommentarer

  1. Jag födde nyligen min tredje son och när jag var gravid fick jag flera kommentarer typ ”nu är det väl ändå en flicka”. Så idiotiskt!!! Vad skulle jag svara på det egentligen (visste att det var en kille).

    1. Ann Söderlund

      Så du känner igen dig? Att det ”galet” att ha så många pojkar?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *