Älskar Sverige men inte rasistiska strömningarna, plus en klassisk ”middag på krogen med barn”

Ligger på soffan efter en otroligt härlig nationaldag på Grinda med Iris, Maria, Morris och Johan. vi åkte ut med deras båt vid elva och hade med oss picknick och lite bubbel. Avslutade kvällen med en klassisk kaosmiddag eftersom det är så mysigt att äta på restaurang med barn…

Alltså Sverige är så otroligt vackert och grönt just nu att det gör ont! Känns lite sorgligt eftersom det redan har varit sommar i över en månad och man tänker att är det slut snart????

Jag älskar Sverige. Jag älskar jordgubbar och midsommar och skolan och tryggheten. Är så tacksam över att bo i det här landet, men också djupt oroad över rasistvågorna som sköljer över Sverige. Vi som bor i ett av världens bästa länder ska och kan del med oss av vår tolerans och vårt överflöd! Älskar att Ben & Jerrys tar ställning för en humanare flyktingpolitik och uppmanar alla B&aj-fans att joina deras upprop som 50000 skrivit under på. En uppmaning som dom fått mycket kärlek för, men också mycket rasistisk hätskhet på bland annat twitter. Spyr! Alla borde ta ställning! Särskilt när man ser alla hätska kommentarer som dom fått på twitter och i sociala medier.

Ska köpa tre liter av deras Cookiedough i morgon! Inte bjuda nån.

Igår åt vi supertacomiddag hemma hos Ninni och Christian. Det var så gott! Och sen jordgubbar, grädde och hemmagjord chokladsås på det. Och ost. Och vi. Vi skulle gått hem tidigt, men så blev det ju inte. Men hur ska man stå emot tidiga junikvällar??? Jag få sova i vinter, haha!

Har fysiskt längt efter mitt älskade Gotland! Älskar vårt hus! Älskar alla vänner som bor där! Men först ska vi till Turkiet och bada VARMT! Det är typ det enda jag saknar när jag är i Sverige på somrarna: det varma havet.

Nu måste jag gå och lösa av Mathias. Frasse har spytt för andra gången och hela lägenheten stinker kräks. Småbarnslivet. Lika delar mys och sjuks. Frasse ligger i sängen och är så ynklig, medan Mathias försker bygga nån sorts plastsängsöverdrag av en stor, svart plastpåse. Hahahaha. Märker att han är störd av att jag låter honom ta hand om sjukdomsfixet…Visst är det så. Alltid lite mer synd om männen…

Kram och godnatt!

ute

1 kommentar

  1. I often visit your page and have noticed that you don’t update it often. More frequent updates will give your page higher authority & rank in google.
    I know that writing content takes a lot of time,
    but you can always help yourself with miftolo’s
    tools which will shorten the time of creating an article to a couple of seconds.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *