Tillbaka i stan och hos pojkisarna, smycken, Uppdrag granskning och lite Zlatan

Är tillbaka i stan efter långhelgen i Barcelona. Mathias kommer och hämtar mig i svärfars mercacab. Blir helt chockad av värmen. 30 grader i bilen. Shit! I Barcelona regnade det när vi åkte????!!! Hamnade bredvid en man som var gullig och lite kul att prata med, men som sen gick bananas. Beställde in champagne och öl som att han festade för 23 personer. Till slut låtsades jag sova. Vaknar av att han sitter med händer fyllda med glas. Hand fru satt framför och jag bara kände att , ”fy fan vad sorgligt”. Det hela slutade med att han bjöd hem mig och barnen på grillfest i Uppsala???? Jisses. Så många lite sorgsna knasputtar som dras till mig. Jag och Anitha pratade om det i podden idag och jag ringde upp vår kompis Cilla och frågade varför? Haha! Hon är samtalsterapeut och sa det som jag redan vet, ”Jag har svårt att sätta gränser och måste fråga mig vad det här beteendet fyller för behov”. I Sanna Lundell

och min nya podd Djävulspodden pratar vi om det där, medberoendet. Lyssna här!

Vi gjorde två poddar idag. I en var Bathina Philipsson gäst. Hon är ju för skön. Temat var ”fest”. Jag frågade om tips på bröllop, haha. Mitt eviga dilemma!! Vad tycker ni? Ska man gifta sig direkt eller vänta tills man gått genom lite kriser och vet att man hör ihop???

Åt lunch på Blueberry. Green challenge. Man dricker grönt och juicer fram till middagen! Skulle kunna göra det varje dag!

Sen var jag och lånade lite smycken på Starstudio PR och träffade en gammal kollega som berättade en så spännande grej om laser för underlivet! Ska ta reda på mer och berätta! Måste lägga mig nu. Har legat lutad mot min älskling och kolla på uppdrag granskning om Fredrik Virtanen och Cissi Wallin. Så konstigt när man känner båda och fan vad sorgligt allt är! Folk partar utanför fönstret och jag är fortfarande helt färdig efter festivalen i Barca! Men det var det värt!!!

Kolla in ”green challenge” här:

http://www.blueberrylifestyle.se

1 kommentar

  1. Katarina Ellesson

    Du kämpar på. Du talar om ditt medberoende och att du inte att hand om dig, är olika sidor av samma mynt. Är själv medberoende och tar inte hand om mig, och känner igen mig i att man råkar ut för jobbiga typer, men det är väl något man signalerar när man är medberoende.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *