Livets drog och gnälliga relationer

Håller på med räkningar, kvitton, borttappade kvitton, packar, sms:ar, skriver liten artikel för Mama, äter bokstavskex…På lördag åker vi med Club Med till Turkiet! Överpeppad efter den här akutvåren utan någonstans att bo! Mathias och jag har tjafsat och gnällt och varit allmänt oromantiska mot varandra länge nu. Tänker att den här veckan ska bli startskottet för det, haha! Så lätt att hamna i gnäll/missunnsam/trött/vardag och så vidare! Fan! Jag föraktar mig själv när det blir så, men man är väl inte mer än människa…

Har inte tid att blogga, blev bara så lycklig när jag tittade på bilderna när Mathias träffade Bobo och Frasse efter att haft grabbhelg i stan när jag var i Barcelona! Den där lyckan när mamma och pappa kommer! Som att vi hade varit borta i månader! Älskar älskar att vara mamma! Älskar att Mathias är pappa till småbusarna! Man måste påminna sig om det viktiga ibland. Och som en kompis sa igår, ”Gräset är inte grönare på andra sidan”. Nu ska jag lägga en ögonmask! Kram!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *