Äntligen tillbaka i Barcelona!

Jag erkänner! Jag älskar Barcelona!! Jag älskar tapas! Jag älskar Gaudí! Nu är jag och Anitha här med vår sponsor för turnén SEAT. Fyra av våra poddlyssnare har vunnit att ”åka med oss på Primaverafestivalen”. Tre kvällar musik, pool, middagar…Så lycklig över mitt jobb just nu! Haha!

Igår var jag och Anitha på en launch av SEATS nya modell Arona och Ibiza. Jag tycker att det är väldigt kul med bilar. Gillar att köra snabbt! Gullar snygga bilar!Sen åkte vi på festivalen, som ligger typ 200 meter från hotellet. Vi kollade på Nick Cave (bättre hemma), Björk (bättre på landet) och svenska The Knife som var sjukt bra. Blev upphånglad av en spanjor som tryckte in tungan i munnen på mig med orden ”you only live once” och fick typ fly, jes. #metoo verkar inte ha nått Barcelona…

Nu har jag och Anitha tappat bort varandra och jag sitter på en åttarätterslunch med en slovensk influencer, en slovensk modell/fotograf och försöker lokalisera Anitha och Nisse. Är man typ 20 eller? Tydligen! 🤣🤣❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *