Maj tar knäcken på mig!

Måste alla fylla år samma månad? Alla vilar under sommaren och blir på smällen i september. Näsa år ska jag bunkra ork hela mars april så att jag pallar med alla fester i maj.

Nu är pappas, syrrans, Bobos och Dants födelsedag avklarad och när man nästan vinglar är det dags för femårsdagen. Den var i och för sig i tisdags, men då orkade vi inte riktigt bry oss, men nu. Nu är vi på coola The Winery Hotel I Solna och har precis hånglat och druckit lite bubbel vid poolen på taket. Älskar att alla hotell inte behöver ligga mitt i smeten. Men nu är det läge att duscha, raka benen och dra vidare till Anithas 40 preparty. Men först ska jag hem till Ylvis och kolla in hennes like valp. Woha!

Jag har klippt mig och känner mig ganska sofistikerad, även om det känns sjukt ovant att vara typ korthårig! Även Pappan har varit hos frissan och gått från cromagnon till stekare. Gud vad vi behövde hänga lite själva. Jag har längtat efter min man! Klyschigt, men det

det behövs så lite för att skrapa bort yttersta lagret av vardagsdrama. Fem år idag! Fem barn! Två företag och ingenstans att bo. Tycker att vi får klappa oss själva på axeln och njuta som fan ikväll! Älskar honom! Både som stekare och cromagnon. Extra mycket när solen skiner! Ha en ljuvlig kväll! puss

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *