Nytt matbord på 30 minuter

Alltså. Hur skrattretande lätt är det att bygga ett bord? Eller bygga och bygga, men det finns ju så bra lösningar idag. Man behöver inte vara arga snickaren!!! Vi behövde ett bord på altanen på landet och min kompis Jenny byggde precis ett av gamla plankor som blev skitsnyggt, så varför inte jag?

Tänkte först åka till lokala bonden och köpa ärgade plankor med patina, men eftersom Frasse skulle med så tänkte jag, ”Lättast är att dra till Byggmax i Visby”. Frasse sov. Ossian köpte jeans. Jag köpte färdigmålade plankor två bockar för 450 kronor!
In i bilen. Upp på bordet. Använde bitarna som blev över (längd på bordet 1.80 meter) och Ossian borrade fast träbitarna på baksidan för att foga samman plankorna. Se där! Ett snyggt utebord med avtagbar skiva! Nu har jag fått blodad tand! Måste bygga mer! Vad bygger ni???

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *