Livet på turné (trött trött trött!)

Har precis kommit hem efter tre dagar på vägarna Haha. Det är väl så man brukar skriva när man rullar runt på turné? Känner mig som en bäver som har blivit manglad i en diskmaskin. Fattar inte att jag har kompisar som är på turné 130 dagar per år.

Jag och Anithisen är helt slut efter TVÅ helgwe, haha. Im to old for this shit, men samtidigt är det SÅÅÅ sjukt kul att träffa alla som kollar och kollar på vår show. Så mycket skratt och kärlek efter och under varje kväll. Efter Örebroshowen i fredags gick vi ut med ett gäng 20-måntings. Det är så mycket roligare att gå ut i mindre städer.

Olika åldrar. Alla dansar. Killar dansar med varandra. Ingen prestige. Jag och Anitha dansade med våra fans och hade skitkul! Igår var vi i Karlstad och min älskling Gigi bjöd på middag efter showen. Så härligt att bara vara med massa sköna tjejkompisar och mysa. I morse sov jag till halvtio och det har inte hänt på länge, typ år! Nu är Mathias och småfröna hos Calle och Jenny. Jag sitter på café och läser i min medberoendebok och dricker rödbetsshot. Försöker piggna till. Ska på middag och träffa min andra familj, Fia, Nisse och Lilith . Imorgon ska jag blogga om Sannas ljuvliga babyshower. Ha nästa söndagen!!! ⭐️⭐️💙🌹👏👏

Just ja! Passade på arr

Fixa mina nedbitna fingrar i Karlstad. Fattar inte hur annorlunda man kan känna sig med naglar. Som värsta superfinalen supertjejen. En fråga bara? Hur får man på sig strumpbyxor med stayin?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *