Lördagstipset: Etnografiska muséet och Arkipelag

Hej alla fina! Här dyker jag upp som gubben i lådan igen! Nu ska jag blogga som en iller! Jag och Anitha är ju ute på turné med vår show Förfest med Lillelördag. Förra veckan hade vi premiär i Stockholm och det var helt magiskt! Sen dess har vi varit i Gävle och Göteborg. Snart åker vi vidare till Karlstad! Kl 19.15 uppträder vi på Clarion collection!!! Kom! Det blir superkul!!! Biljetter finns på tickster.com eller i dörren!!!!

Killarna är hemma med Mathias. Pratade precis med dom och Bobo ska på 4-årskalas hos Daniel. Han är SÅÅÅÅÅ taggad! Har klippt naglarna och kammat håret, haha.

Skulle bara tipsa om ett muséum för er som bor eller ska till huvudstan. Jag älskar ju att gå på muséum! Bästa helgkombon med ungar. Win win. Alla tycker att det är kul och lär sig nåt. Det enda är att Frallan är så sjukt klåfingrig, så man får vara beredd så inget bengaliskt ben från år 0 hamnar i hans mun. Eller som i söndags när vi var på Arkipelag och Frasse försökte cykla iväg på en liten korgcykel anno 1901…

Här är i alla fall två helgtips: Etnografiska på Djurgården. Godaste lunchrestaurangen och mysigaste och roligaste pysselverkstaden!

Arkipelag: Ligger utanför stan, i Nacka, alldeles vettvilligt vackert vid havet. Just nu pågår en mysig utställning om Bloomburygruppen och sen kan man samla kottar i skogen! Ha bästa lördagen! Puss o kram

1 kommentar

  1. Nogaskareva

    Artipelag!!! Namnet är ju halva grejen med stället. Så fyndigt att kombinera ”Arkipelag” med ”Art” när man ligger halvvägs ut i skärgården. Artipelag!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *