40% rabatt till mina bloggisar på min och Anithas show – Förfest med Lillelördag

Vaknade precis efter en zombienatt med en lite snorig Frasse. Vars liv fortfarande mycket går ut på att färsöka förlänga mina bröstvårtor. För dom flesta, kanske inte E-Type, så är det mesta i livet vardag! Därför måste man sätta guldkant på tillvaron!!!! 6 april har jag o Anitha Schulman premiär vår vår show Förfest med Lillelördag! Där pratar vi om förfesten och festen som en metafor för livet. Det blir lite discodans, dykfloppar ner i 90-talet osv. Kom!!! Ni får smink för 500 spänn och en klippning på Creative Headz!!!!! Vi börjar i Stockholm på Scalateatern och sen bär det ut i landet hela april!!!!

Om ni går in här och bokar fler än åtta personer så får ni 40 procent rabatt! Så snacka ihop er och kom!!!!!!

Här är turnéplanen. Love u!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *