Miami

Nu har vi åkt från Jupiter och golfen till vårt underbara hus som vi lånat i Miami South Beach! Har varit i Miami en gång förut och älskar art deco byggnaderna, färgerna, ljuset och människorna! Säga vad man vill om amerikaner men dom vet hur man njuter av livet! Så välkomnande och i nuet!

Har precis varit och ätit en underbar lunch på Zuma, i Downtown Miami. Mia har ju fyllt 50 så jag, Mia, Ylva och Catrin åt godaste fölselunchen ever! Åkte uber och satt där och var hänförd av alla byggnader utanför när det pep till i luren. Det var min kompis Karin som skickade en helt jäkla fantastisk recension på serien som jag har jobbat med senaste halvåret, Den underbara historien – med Berg & Meltzer”. Igår hade serien premiär och jag är så stolt! En underhållande, feministisk tv-serie som tar upp en lite ihålig historia – nämligen svenska kvinnornas! Ni måste titta, kanal 5!!!!

Nu har vi firat och idag fortsätter vi fira för Urban fyller år! Livet är fint ändå!!!! Kolla min strawberry daquri förresten. Det var en ”liten”. Amerikanerna är galna i sina stora grejer. Blev typ sur när servitrisen kom in med drinken. ”Its only like four shots in one”. Då så…Samma sak i mataffären. Galet stora förpackningar. Buy one, get one. Psykologisk överföring att få folk att äta mer och sen konsumera mer. Ibland känns det bra att bo i lagom-Sverige! Nu ska jag ta ett dopp! Kram!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *