Vi börjar med flygresan

Vi kan börja med flygresan! Vi åkte med Norwegian Premium och fick skönaste platserna längst fram. Måste säga att det var ovanligt lite kaos. Bilresan, bussen, incheckningen, boardingen osv. Det enda som kan nämnas på minussidan är väl att Bobo snattade ett kinderägg och Frasse en klämmis med köttfärssås och spagetti. Så vi fick läxa upp tjuvarna, ersätta stölden och Bobo fick be om ursäkt. Förresten, använder ni också ”annars kanske polisen kommer” haha.
Hursomhelst så kändes det jäkligt göttigr att lämna ett iskallt Svedala och åka mot Florida. Bara att få packa ner flipsflopsen och den nya baddräkten, HIGH SCORE!

Övertaggade inför resan!
Går det snabbare om man har läppstift?

Hade ju tänkt hårdträna inför resan, men vet inte riktigt vad som hände. Drar till med fembarnskortet, hehe.
Hursomhelst. Resan gick bra. Frasse sov typ 20 minuter på hela resan och tillbringade resten av tiden med att gå bak till personalen .Jag blev ju stressad förstås, men alla var så gulliga och förstående. Är så impad av personalen som inte sitter stilla en sekund på 10 timmar och ändå är så proffsiga och trevliga HELA tiden!!!! Det är ju lite dyrare med Premium, men fasen vad det underlättar. Det är nedtonat hela tiden. Sätena går att fälla ner i sängläge och så mycket mer utrymme. Då är det faktiskt ganska härligt att flyga med småfolket. Frasse kunde ju ha sovit lite mer. Det är sant…

Boban och jag gör tummen upp för Norwegian!

När vi kom fram var det så segt att komma genom säkerhetskontrollen. Frasse var inte nöjd om vi säger så…Till slut var det en stenhård passkontrollant med Guns och allt som gick ut ur sitt lilla bås och hämtade oss från kön (ja ni fattar ljudvolymen) och bara ”Bring the baby”. Lite hatade från resten av kön, men vad är grejen? Varför kan inte bara alla med bebis få gå före?

Sen skulle vi hämta hyrbil och stå i kö igen. Till slut var vi på väg mot Florida och Jupiter! Jag var så trött att jag höll på att få whiplash! Typ ramlade bakåt hela tiden, men var tvungen att hålla mig vaken för att prata med M som körde. Har aldrig varit så lycklig som när vi kom fram till hotellet och det var TVÅ feta sängar på rummet! Sen vaknade barnen 05.50 och där satt vi på frukosten som fyra yra höns och åt pannkakor. Älskar USA ändå! Skriver mer snart! Ps hörde att det var kallt som i frysen hemma…

STOR KRAM, Big hug

1 kommentar

  1. Jag sitter och funderar på OM jag borde ta chansen och åka med min då 11-månders (tredje sonen,men aldrig åkt med en sån liten) med min sambo som ska på jobbresa till Miami i slutet av April. Vågar jag och orkar man sitta på ett plan så länge med en sån liten?(Hemresan måste jag isåfall göra själv också) Åh ångest! Jag vill så gärna följa med, och mammahjärtat vill inte heller vara utan honom om jag skulle åka med sambon själv i några dagar. Eller borde man vänta i hopp om att chansen kommer tillbaka, vad säger du Ann? PS. Han ska bo på värsta lyxhotellet 😛 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *