Cancergalan tog musten ur mig

Ossian i LA❤️

Nu har alla barnen börjat skolan och den 22 januari börjar Frallan förskolan! Det är ganska skönt att jullovet är över om du frågar mig. Även om det var väldigt härligt på alla sätt. Dom stora killarna hade det så otroligt härligt i Los Angeles med sin pappa. Jag brukar dagdrömma om hur dom har det på semestern. Haha! Fyra grabbar på resa,
typ. Mitt ex skickade massa fina bilder. Klart dom hade cabriolet och vipkort på Six Flag. Kan ändå inte riktigt förlika mig med känslan att jag inte får vara med i stunder som utvecklar och gör dom lyckliga. Hur underbart hade det inte varit att gå på Venice beach hand i hand med dom och tittat och pratat med alla sköna människor? Jag och mitt ex hade det stormigt under några år, många olika komplexa orsaker. Men på semestern var vi alltid så kompatibla. Bästa vänner. Älskandes. Det vi hade problem med var att mötas i vardagen. Tror att det är därför jag blir extra avis när dom åker iväg…En egomamma det är vad jag är, hihi.
Helt ärligt har jag varit helt slut senaste dagarna. Det händer grejer som jag kommer berätta mer om sen…och i måndags var jag på årets Cancergala i Annexet. Att se mammor, pappor och unga människor slåss för sina liv, höra om älskade som inte klarat fighten, se modiga anhöriga och sjuka berätta om sin vidriga kamp, det är så otroligt jobbigt och att det ändå finns så mycket kärlek och hopp i dessa familjer, det är fantastiskt! Jag tänker på det ofta, men efter en sådan kväll blir det så smärtsamt viktigt att påminna sig om att leva i nuet, att vara en bra medmänniska, att älska varje sekund och inte tjafsa om små skitgrejer!!!!!!

Benke och Tilde

Snälla, om du har råd och möjlighet bli månadsgivare på Cancerfonden.se! Eller swisha ett litet bidrag! Forskning forskning är vad som behövs för att vi ska kunna utrota den här hemska jävla sjukdomen. Min mamma var 49 år när hon gick bort i livmodercancer. Då snackade man inte ens om det! Och ni som har döttrar: vaccinera! Och mammografi! En älskad vän fick besked om aggressiv bröstcancer för några månader sen. Hon kämpar för sitt liv!!!! Jag tänker på henne hela tiden. Det måste gå bra! Det ska gå bra! Det var så fantastiskt att vara med i måndags. Och Tilde! Hur bra kan man vara? Vilken otroligt nyansrik, kärleksfull och tajmad och vacker tjej. Jag känner henne och hon är ju precis så där på riktigt jävla bra i verkligheten också! Bobo är hos farmor och farfar över helgen. Idag ska dom till frisören. Alla håller andan…Ha bästa fredagen. Idag börjar jag med fredagslistan! En liten återkommande grej där jag listar topps & flopps under veckan. Puss!

Skickat från min iPhone

4 kommentarer

 1. Även pojkar behöver vaccineras! Både för deras egen del samt för att inte föra smittan vidare till andra. Kommer antagligen att ändras så det ingår för dom i vaccinationsprogrammet också, nu får man betala själv. Bäst effekt innan de debuterat sexuellt.

  Läs mer här:
  https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2017/juli/folkhalsomyndigheten-foreslar-hpv-vaccin-mot-cancer-aven-till-pojkar/

  KRAM

  1. Ann Söderlund

   Så klart! Tack! ❤️❤️💜💜💜

  2. Ann Söderlund

   Hej. Vad intressant! Då ska jag vaccinera mina pojkar! Tack! ❤️🙏🏻💥kram!!!

   1. ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *