Nu blir det inga fler bejbisar

Idag var Sanna och killarna och hälsade på. Magen börjar bli större. I april ska Sannas bebis komma. En liten kille. En kompis till Frans! Längtar typ efter den bebisen som efter min egna!
Sanna hade med sig min favorit Budapest-stock. Vi har samma bakelsesmak. Jag o Sanna. Min Sanna. Så lycklig över henne. Över att vi träffades. Det är sju år sen nu, och vi har gått igenom både härliga och asjobbiga grejer tillsammans. Och nu ska hon ha en bebis och jag är så tacksam!Nu är jag klar och det känns både skönt och lite sorgligt. Man har ju massa vänner som liksom varit så klara, ”Åh nej! Aldrig mer!” ”Inte en chans”. Så har jag aldrig känt. Jag älskar mina magar och mina bebisar. Mår oftast väldigt bra och blir harmonisk av graviditeten. Men nu är jag klar. Vare sig det känns eller inte. Skulle inte gå att vara fler i den här familjen! Vi är fulltaliga!!! Det är point of no returnera. Så nu sitter jag här. En gravidbok, vravings, tusen artiklar, poddar, barnvagnar osv senare och inser att jag aldrig mer kommer att vara med om den magiska magiska stunden när värkarna kommer. När vattnet går. Första värken. Smärtan. Förväntningarna. Rädlan. Och sen efter TUSEN år: LYCKAN. Lyckan över att få ligga med sin mjuka ulltussebebis och nosa bebislukt. Vem är där inne? Plötsligt får man veta. En alldeles egen lite varelse som är besviket av mamis och papis kärlek! Nu ska jag kolla på The Crown! Skönt ändå att inse att även kungligheter har samma vardagsproblem som en annan. Inte för att man trodde nåt annat. Men ändå! Bra serie! Kram!!!

3 kommentarer

 1. Malin Timmelstad

  Åh blev helt tårögd av att läsa detta. Är gravid för första gången (v12 bara) men känner mig orolig för det mesta. Tack!
  Fick du massa hår på magen under nån av dina graviditeter?
  Vad har du för bästa tips?
  Vi är två ganska enkla människor som ska bo kvar i vår tvåa i Fredhäll, kommer vi få ligga med varann igen efter födseln? 🙈😂
  Kan du berätta för mig fina Ann❤️

  Du och Anitha fullkomligt älskar jag! Lyssnar så fort jag kan på er, kram och bo in er i huset nu

  1. Ann Söderlund

   Åh gullis! Så avis! Din första bebis! Så romantiskt! Och JA! Med en bebis kan man ligga hur mycket som helst!!!!!!!!!!!!!! Lycka till med allt.
   Kommer bli underbart. ❤️❤️❤️❤️

 2. Åh, känner samma! Har också 5 barn och är klar men fy så jobbigt att landa i det. Jag är så nöjd med de barn vi har och kan liksom inte önska mig något mer, men ändå så finns längtet efter en till bebis där. Att som du skriver, få gå igenom allt en gång till osv. Jag har stundom varit avundsjuk på mina vänner som så bombsäkert känner sig klara… varför gör aldrig jag det? Hade det varit möjligt så hade jag så gärna haft en bebis till💖 hur skyddar ni er nu? 2 av våra har varit helt oplanerade och nu får det inte bli flera hoppsan- barn. Men sterilisering känns så slutgiltigt men hormoner funkar inte på mig. Mår slkt…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *