Boys are back in town

Efter åtta dagars dygnetruntflytt känns det som jag har åldrats 25 år. Håret är i rovor, haha, menar tovor. Jag är torr som en fnösfnasa och går omkring här i huset i dom mest märkliga kreationerna. Idag hippenattsärk och träningsbyxor. I morgon förmiddag MÅSTE vi vara klara med lägenheten. Känns märkligt att tömma ett ställe där man bott. Men just nu känner jag mig ganska färdig med stan. Det jah älskade, ljuden, energierna, möjligheten till snabba lockelser har bara blivit för mycket senaste året. Tror att jag är ute efter lite sinnesro och utrymme. Har aldrig förstått mig på varför man vill vi trångt när man kan flytta några mil och ha råd med större. Huset är så mysigt och idag kom killarna äntligen hit. Blev typ glad när jag fick höra att deras plan från Los Angeles var försenat. Jag hade aldrig hunnit fixa deras rum annars även fast Nadja hade småkillarna på Leos lekland. Men nu hann jag göra superfint och killarna älskade det när dom äntligen kom sex timmar senare. ”Nice house”. Bobo var så glad att hans brorsor kom hem. Helt salig. Han skulle bada. Leka. Spela. Hoppa. Kramas. Till slut somnade Bobonav utmattning i Ilons säng. Syskonkärlek. Jag har inte orkat laga mat senaste kvällarna. Vi har ätit ost och lite chark istället. Egentligen är vi svenskar besatta av lagad mat. Killarna visade bilder och filmer från LA och alla tre äskade det. Palmerna, människorna, solen, vänligheten, kläderna, maten (mycket taco Bell tydligen)… Vore så kul att byta plats på svenskar och amerikaner ett år. Och se hur vi skulle påverkas rent humörmässigt. Tror att amerikanerna skulle bli helt suoerdeppiga här i mörkret. Tänder typ 200 ljus per kväll. Klarar mig inte annars. Men nu är barnen hemma igen och allt är lite ljusare. Mina pojkisar. Tonåringen drog ut på stan. Hade kompisabstinens. Know the feeling. Nu är jag svimfärdig!!! Sov gott! Puss

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *