Gott nytt år alla fina!!!! Jippie!

Gott nytt år!

Alla ni som har flyttat någon gång vet hur mindfucking det är! Man står där och har sååååååå lång tid på sig att packa. Så lång tid på att måla om, fixa adressändring, rensa kläder. Man tror att man är någon sorts munk som kan meditera sig fram till själva flyttdagen. Så blir det jul och man kollar almanackan och börjar typ SKRIKA!

Så är det nu. Haha. Mitt eviga klantarsel!

Men å andra sidan hade vi världens bästa nyårsafton. Vi firade med min gamla bästis Frida, hennes man Urban och deras kids. Samma gäng som vi var i fjällen med. Så skönt att hänga med sina gamla tjejkompisar. Det är lite som att cykla. Man vet för alltid hur man snurrar pedalerna när man en gång har lärt sig.
Nyårsafton är alltid lite ångest tycker jag, ”Ska vi vara här?” ”Vem köper skaldjur” ”Jaha, ska ”dom” vara med ”dom”. Ja ni fattar. Dessutom så är det ganska många av mina kompisar som INTE har småbarn. Och ni som har crazy-1-åringar och 3-åringar vet hur lätt det är att koncentrera sig på en vuxenkonversation med en skrikande unge under stolen.

Sånt är svårt att se för någon som har större barn. Jag vet det själv. Man är på gott och ont, inne i sin egen vardag och verklighet! Så därför bestämde vi oss för att vara hemma hos Frida och Urban i deras villa i Nacka. Vi åt skaldjur och godaste lammet och smällde raketer och var upp till 04! Känner mig fan stolt över att jag pallade hålla mig vaken och pigg så länga, haha!

Boban och Frasse blev livrädda när Urban smällde raketer så vi fick gå in från balkongen…Mina killar.

Mina stora killar är ju i LA med sin pappa och lever high life så det känns också bra!

Nu har jag också börjat inse vad det är som är så nice med hus. Eller jag har ju märkt det på landet, men det är att man kan vara på olika våningar. Gud vad det frigör energier. Och gud vad det är skönt att gå upp och ta ett bad, till exempel. Sen kan man ha folk som bor över utan att det känns som att man bor i en laxask med bastuvärme.

Hur var ert 2017? Mitt var fullspäckat! Mycket jobb! Mycket barn! Mycket tjafs! När jag och Mathias vaknade på nyårsdagens morgon kändes det som att vi vägde tio kilo mindre. Som att vi lämnat skitpåsen kvar i 2017! Det är lätt att man hamnar i gnällspåren som par. Till slut finns det jäkligt lite energi kvar för kärlek och pepp. Ändring på det nu! Nu ska jag vara världens bästa partner och begär att M ska vara det också: Vad är kärlek annars värd???

Så nyårsdagen var regn och regn, men vi tog ändå en lång härlig promenad och fikade på Hellas. Åt våfflor. Sen körde vi nyårsdagens stora klassiker, pizza, chips, godis och film. Man hajar att man inte har någon koll på filmer när det tar en halvtimme och hitta en film och det slutar med att man kollar på Bridemaids, hahahahahaha. Hade faktiskt inte sett den…Men den var ju underbar. Är fortfarande i chock över hur amerikanerna fortfarande verkar tycka att giftermål är det viktigaste som finns i världen. Jag kanske bara är avis!

Sen åkte vi hem till huset och sov i samma säng allihopa. Kärlek en masse!

Gott nytt år till er alla! Hoppas ni får bästa bästa året och att ni har massa spännande saker framför er!

puss så länge

1 kommentar

 1. Kerstin jansson

  Så kul att höra att ni börjar känna harmoni i ert liv…
  En stor ” rik familj med fem friska pojkar”
  Så klart att det blir en massa jobb och kanske ” för mycke jobb ” i bland.
  Hoppas ni som vi alla människor lär oss av det jobbiga vi går igenom.
  Så nu hoppas vi på ett härligt 2018 med mycket💕
  och bättre planering för att undvika att det blir kaos.
  Kram till er💕💕💕💕💕💕💕

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *