Hur åker man bil med barn?

Erkänner direkt. Varken jag eller M
är några vidare it-genier. Helt ärligt är vi helt jävla värdelösa. Huvet upp och fötterna ner. ”Vet du var laddaren är”? Det är typ den vanligaste frågan här hemma. Boban fick en padda som blev sniff och nu får han kolla på tv, ibland, haha. Männen ärligt talat så tycker jag att alla får göra som dom vill. Padda till middagen? Shoot! Egen telefon vid fem. Fine med mig. Bara det att jag själv känner att mina stora barn håller på för mycket med sina telefoner och spel. Jag vill ju att vi ska umgås. Men dom, 11
Och 13-åringen, vill hellre umgås med sina gears. Och ärligt talat så har jag och mitt ex helt olika åsikter om det där. Han är ju själv värsta teknikfreaket så då är man väl fine med att kidsen sitter framför skärmen.

Så nu till min fråga (som så klart hat med hela frågan att göra). Hur gör mannar man åker bil med småskojarna? Jag har aldrig lyckats särskilt bra. Dom
Gillar inte att sitta fast. Dom gillar inte att sitta still. Men framförallt så har dom kanske ”fel” gear. Många av mina vänner har ju för fasen TV i BILEN!!! Som enrullande jävla bio!!! Och paddor och telefoner och allt du kan drömma om. Vingar oftast två telefoner och en är ofta urladdad. Jag mår illa när jag löser
bok. Sjunga tröttnar alla på efter ett tag. Ja ni fattar. Det är bättre att åka tåg! Men ibland funkar ju inte det. Som när man ska till Ramundberget. Man kan så klart åka buss. Men den här gången fick vi ett supertips och stannade och sov över på ett hotell nära Järvsö, hotell Orbaden. Så jäkla fint och härligt! Finaste rummen. Den här gången bodde vi i ”Afrika”-svien. Bara en sån sak! Sen spa-ade vi och åt god mat istället för att åka nio timmar i sträck! Och igår flyttade vi in i huset på Lidingö. Så klart är det flyttkaos och flyttjafsn, men allt känns toppen förutom att alla är förkylda. Men shit vad tyst det är i förorten!!!!! Hoho! Vi är här! Träffade Pernilla W på Ica det första jag gjorde. Vi ör typ grannar! Blir nog bra det hör med villa! Sov gott! Puss

På bästa hotellet Orbaden.
Fika utan teknik i nya vardagrummet

12 kommentarer

 1. Drar ner på ipadanvändandet till minimalt i perioder eftersom jag märker att det påverkar deras koncentrationsförmåga och eftersom de blir otrevliga när de sitter med den. En dag i veckan är utgångspunkten men ibland även när vi behöver det av praktiska skäl. Bilen på långresor är ett sådant praktiskt skäl – alla gånger. Dock inte när vi bara ska inom stan.

  1. Ann Söderlund

   En dag i veckan. Starkt jobbat! Tack för tips! ❤️❤️❤️

   1. Ja vi har märkt att kör vi varannan dag eller liknande blir det bara ett himla tjat. Det slipper vi med en dag i veckan. Istället fokas det på pyssel och experiment, vilket iofs också kan ha sina nackdelar 😀.

   2. Ann Söderlund

    Bra jobbat! En dag i veckan. Ni är mins förebilder! ❤️❤️❤️

 2. Kanske borde dra ner på bloggläsandet 2018 eftersom det första jag tänkte när jag såg den sista bilden var “nämen det är ju Anithas soffa!!” Hahaha Gott Nytt År Ann!

  1. Ann Söderlund

   Haha! Så nöjd med mitt secondhandfynd! Gott nytt år! Puss

 3. Jag och familjen har åkt mycket mellan Umeå och Åre/Östersund=ca 45mil, paus var 10mil, laddade med dvd-spelare innan paddan tog över men som även räddar långfärder till utlandet.all teknik är tillåtet på resor!

  1. Ann Söderlund

   Den är bra. Paus var tionde minut! Gott nytt! ❤️🤣💚💚

 4. Vart på ön? Bor också här…hojta om ni behöver barnvakt. Vet en toppen tjej.

  1. Ann Söderlund

   Hej! Vi bor vid Kottlasjön, typ! Vi vill jätegärna ha hjälp! Inboxa mig! Kram

 5. Snälla berätta var den fina Queen planschen är ifrån! 😍

  1. Ann Söderlund

   Hej! Den är från min kompis Ingela Pharrenius. Älskar hennes grejer!!! Alt!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *