Olika barn leka bäst

Det har snöat så mycket här senaste dagarna att snön ligger som stora, lata sökt på taken. Idag har jag åkt längd med Frida. Tänkte banga ur men då blev Frida lite upprörd, ”Men kom igen nu! Ska du inte åka längd en enda gång på hela veckan”? Då måste man ju köra. Man vill ju inte känna sig som en soffpotatis. Jag och Frida har känt varandra sen gymnasiet och hon har alltid varit en superdoer. Det är ett bra tips att välja bäsistar som är doers, då blir man inspirerad och kör på själv. Och sen efteråt. När man kommer in i värmen igen. Då är allt så my let bättre. Och tystnaden i skidspåret. Finns ju typ bara där. Vi har åkt pulka också i Lill-Ramis. Frallan är en fartdåre, men Boban är sååå försiktig. ”Det går för fort mamma”. Så går man i snigelfart, haha. Men Bobo och Frasse passar perfekt ihop, men dom är så olika. Igår sa Bobo, ”Mamma, Frasse är galen”. Lite då där lillgammalt. Haha. Japp! Frasse är en bulldozer i miniformat. Babybossen med hög gullisfaktor. Nu ska vi träffa lite kompisar som är här, familjen Blänning. I morse tog stora killarna bussen till Stockholm. I morgon åker dom till LA. Och vi ska flytta till hus!!!!!! På Lidingö!!!!!! Jiha! God fortsättning från Ramis

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *