Jag älskar mikrovärldar

Det snöar här i Ramis. Stora, vackra flingor som blir till grädde i backarna. Har fortfarande inte slutat amma. Är rädd för att Frans kommer be om ”tutte” snart. Inte för att det spelar någon roll. Alla får amma så länge dom vill. Bara att jag
är som en zombie varje morgon eftersom Fralli vaknar typ 10 gånger per natt och vill använda mig som levande napp. Han använder mig även som ett piggpiller. En som en injektions-shot. En slurk och så Duracell-kanin igen. Julafton var superhärlig. Förutom att Dante var besviken för att han inte fick några bra julkappar...Har lovat honom att han ska få några julkappar som ligger på sängen när han kommer hem från Los Angeles. Killarna ska dit med sin pappa. En av mina favoritstäder. Jag har ju bott där och trodde att det var jag som skulle ta dit kidsen första gången. Känner mig faktiskt avis. Som att jag borde få vara med när mina killar får åka till en stad som varit min. Å andra sidan var det där som jag och deras pappa var på vår första love-holiday. Vi bilade runt. Red Woods, Santa Barbara, Las Vegas, San Fransisco, Mexiko, Santa Cruz...Vi cruisade omkring och var kära. Jag hade LÅNGT hår och körde lite gipsy-hippiestyle. Känns som ett annat liv men ändå inte. Idag poddade jag och Anitha. Hon var ledsen för kommentarer som C hade lagt ut sin instagram. Älskar sociala medier, men ibland, inom loppet av en sekund, kan det förvandlas till ett monster. Är av åsikten att man får hålla sina känslor inom den privata sfären när man har barn. Det hjälper ingen att smutskasta. Det bir bara ännu mer ilska och bitterhet.
Snö. Som puder för själen. Idag har det blåst och blåst och snöat. Men sen på eftermiddagen mojnade det och jag och killarna hade några fantastiska åk i backarna. Så himla kul att åka skidor med sina barn. Man måste liksom skärpa sig. Man får ju inte vara en chicken framför ungarna. Nu ska jag basta och sen blir det middag nere på Mor Britas. Mums! Så god mat här! Så tryggt och lugnt. Som en liten mikrovärld där världen utanför håller sig borta. Frallan piper omkring där nere på hotellet. Som en liten minigris. Grifflar runt! Så skönt med ett ställe där alla kan hänga samtidigt!

Frasse åker pulka

Älskar mikrovärldar! God fortsättning puss!!!

6 kommentarer

 1. Jag älskar att läsa din blogg. Men sen du bytte portal så orkar jag inte läsa dina texter. Det är för mycket text utan radbrytningar. Kanske för att jag har ADHD och får panik över långa texter utan mellanrum. Bara lite feedback såhär i juletid. Kram

  1. Ann Söderlund

   Åh tack fina du och god jul!!! Jag förstår! Ska kolla upp hur jag kan göra det ”lite luftigare”. Kram!

 2. Katarina Ellson

  Att C går åt din bloggkompis Anitha offentligt i sociala medier är så fel.. Han har säkert talat med henne, men det ger honom inte rätt att gå ut offentligt. Han har ju tydligen haft en dysfunktionell uppväxt och det har gjort honom bitter och det märks, varför gör man t.ex kungarna av Tylösand.

  1. Ann Söderlund

   Jag vet inte vad som händer, men jag förstår inte, kommer ALDRIG förstå hur man kan smutskasta mamman eller pappan till sina barn på sociala medier. Oavsett vem det är eller hur bitter man är. Så sorgligt alltihop. Mest för barnen så klart. ❤️

 3. Hur kan du ha fem
  barn och ett stressigt liv och ändå ha så fin ungdomlig hy.
  Du har alltid ett glow i ansiktet och din hy ser så spänstig ut. Jag måste få veta hemligheten!!!

  1. Ann Söderlund

   Åh tack! Vad du är gullig! Önskar att jag kunde ge dig ett härligt mirakelsvar. Men jag gör aldrig ansiktsmasker, eller har någon särskilt kräm…Sover smink också, haha!!!! Dricker för lite vatten också säger dom…har kanske haft tur! Puss

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *