Att alltid sakna någon under julen

Mitt hjärta
Mitt hjärta
Han gjorde det!

Det är så vackert här i Ramis. Träden är
täckta av snö. Himlen är blå. Snön ligger som ett pudertäcke. Vi är här med en gammal bästis, Frida och hennes man Urban och barnen Linn och Beppe. Men ändå. Jag pratade med Sanna om det där. När ens mamma gått bort så blir julen aldrig densamma. Julen har sen min mamma dog alltid varit saknad. Dom första åren smet jag från julen. Åkte utomlands. Vår familj kändes upplöst på något sätt. Jag minns helt ärligt inte hur eller med
vem jag firade jul med åren efter hon hade gått bort.
Sen skaffade jag en egen familj och blev julbesatt. Handlade typ tusen
julklappar och kunde leta efter antika julkulor hela december, hehe. Lite som att julen skulle vara så överhärlig för då skulle jag glömma hur sorgligt det
var att inte mamma fanns. Men allt kommer ju ikapp en och nu är jag typ tvärtom. Kidsen tycker att jag köper för lite julklappar,haha. Tycker bara att det är så galet att vi lägger ut miljarder på julklappar när så många svälter fortfarande. I år får barnen bli fadder till ett barn i SOS Barnbyar! Win win! Prylar har dom redan. Men snö!!!! Snö gör
Magiska saker med en. Och bergen! Visst, det är galet jobbigt att fixa fem ungar och skidutrustning, men sen när man väl är i backen. Älskar den känslan! Vitt vitt vitt överallt. Skulle kunna sälja min farmors ben för att ha ett hus här i Ramundberget. Så perfekt stort och fint. Jag och Frasse tog en prommis idag och jag blev helt lycklig av alla fina hus oC snön. Hur vackert kan det bli! Pratade med pappa som är hemmma i ett halvregmkgt Katrineholm. Egentligen skulle han följt med men har ont i benet och är kvar hemma. Gamla föräldrar. Jag tycker så synd om honom. Känner alltid lite skuld för att han är ensam. Julen. Mixed feelings. Man måste ha så jävla härligt hela tiden. Nu för tiden har jag sänkt kraven, men jag vill fortfarande ha härligt!!!! Bästs julklappen var att jag och M kunde åka fem åk tillsammans under eftermiddagen. Att sitta i liften med mannen man älskar över allt annat. Att få Susanne i perfekta pister utan barn, ljud eller nåt annat. Inget får mig att må
bättre. Nu ska vi julbada! Kärlek

1 kommentar

  1. Katarina Ellson

    Lyxliv du har. Du har väl en syster som kan vara hos er far.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *