Att ta ett rituellt avsked av Gotlandssommaren, Fårö och en snubbe i Gareroben

Varje sommar som jag är på Gotland tänker jag att det finns vissa smultronställen som jag måste bocka av

för att det ska kännas ”rätt”.

Som att jag har klätt på mig Gotlandshuden och kan gå vidare. Har kommit på att jag har en liten konstig känsla av skuld, haha. Liten som en gammal vän eller släkting som man älskar, men kanske inte prioriterat på sistone. Haha! Fårö är ett av dom ställena. Fårö är

lite som min början och mitt slut. Här finns det så många ställen som har format mig. Lauters, Ekeviken, Kuten, Nostra Aura. Bebisar som sett Gotland för första gången, förluster, förälskelse, fest, vänner…Tror det är därför jag älskar att åka till min kompis Jenny precis innan vi ska åka hem. Hennes man Fredrik var i Stockholm och jag tog smågrisarna och åkte över. Väldigt skönt att få lite egen tid UTAN man. Vill stänga in han i garderoben en stund och ta ut han i stan haha. Vi hade så mysigt. Badade med killarna, åt den godaste indiska grytan och goffade ost och rödvin till halvtre…Bästa avslutet att skämma bort sig med innan man åker hem. Sån galen sommar det har varit!!! Och jag ska somra in i oktober!!!

2 kommentarer

  1. Så fina och goa killar du har Ann! Gillar din blogg så mycket 🙂

  2. Kan inte du skriva ett inlägg om hur du kommer tillbaka till rutiner och vardag efter semester?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *