Gubbarna i GES – så sjukt bra!!! Sommarlivet närmar sig storstadslivet…

Sofias fina halsband!

Sofias fina man Magnus!

Som jag berättade så har jag och Mathias fått ha någon sorts ungdomsliv senaste veckan när svärisarna har varit här. Vi har sovit hos Sara och Hans och ”gjort” Visby, åkt båt med Martin och Malin till härligaste Bungenäs och skakat nyrakade ben 🤣till GES på Gåsens lada i Burgsvik!!! Herregud! Nu vill jag aldrig mer se en roséflaska. Typ.

Måste bara credda gubbarna lite. Har alltid älskat Anders Glenmark. Vet inte hur många gånger jag har lyssnat på hans skiva när jag var 20-ish…”Hon har blommor i sitt hår. I sitt hår.”

Så blev det en sån där magisk kväll med världens yngsta gubbstruttar. Orup inledde med att lova att dom inte skulle ”spela en enda ny låt”, haha! Det var superkul att träffa Sofia och Magnus och Mathias och Peter och Karin också. Måste ge Sofia Wistam. Världens bästa energi! Alltid när man ses. Sån pepp och kärlek. Fick finaste halsbandet av henne (går att köpa på hennes insta) och vi var som två svettsvampar efter att ha stått längst fram och gapat oss hesa till ”När vi gräver guld i USA”.

Nu är vi hemma i huset igen och har börjat fixa lite för att åka hem. Känns konstigt. Som att sommaren knappt har börjat. Alla projekt man skulle ta tag i och människor man älskar som redan har åkt hem. Nostalgi. Nystart. Drömmar. Bråk. Kärlek. Att leva över sina tillgångar. Att se sina barn leka i sommarlycka! Anitha och jag pratade om det i podden igår! Om att man också är rätt trött på sin partner efter sju veckors NÄRA! Gå in och lyssna här! https://www.acast.com/lillelordag

Det är tydligen panikvarmt i stan. Folk sitter i skuggan med tungan hängandes. Letar efter skugga. Tror jag drar och badar. Vad gör ni??? Love live luv

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *