Bobo 4, Gotlandslyxen och när jag plötsligt kände mig som en sexy hot Mama!

Igår kom vi hem efter en ljuvlig och jävligt intensiv vecka på Gotland. Family Living har varit där och plåtat, barnen har varit med och mina älskade svärföräldrar (som är intensiva och pigga som tonåringar haha). Shit vad vi har jobbat på!!! Planterat! Städat. Rensat. Inrett hit och dit. Köpt nya utemöbler, kuddar, lampor…det blev så fint! Ni får se i tidningen snart!!! Och här på bloggen så klart. Ska blogga mer snart!!! Så sjukt. När jag tittade på bilderna som Jonas tog så bara ”Åh gud så härligt hem”. Sen bara ”Just ja. Det är vårt!” Hahaha. Kände samma sak när jag såg bilderna, ”Fan vilken hot Mama!” Och sen. ”Shit! Det är ju jag!” Haha! Älskar att stå i sidenklänningar i myllan med skit bakom naglarna. Blev pepp på att träna, sminka mig varje dag och köpa långa klänningar och bli hemmafru i Djursholm. Skämta bara! Men lite lugn och ro och pengar på banken vore ju en dröm!!!

Igår fyllde vår älskade Bobo 4 år och det blev lite problem med tårtan…Vi bakade och fixade sen ringde Anitha med ett ”superskvaller”…och jag förlorade fokus i två minuter och plötsligt så hade grädden blandats med sylten och bananen…Mathias var oförstående, ”Men du sa ju det.” ”Jo men jag menade vaniljsåsen…” Diggade inte idén om att ha just den gråröda ”grädden” på tårtan…

Bobo var inte ledsen för det utan pyntade en lite torrare tårta 😂👏❤️och i morse åkte jag och Frallan och köpte ny grädde. Det måste vara MYCKET grädde och bär på tårtor, eller hur! Älskar att baka tårtor!!!! Snacka om att Bobster var stolt när han gick iväg i morse. Och det är väl så det är? Man firar i dagarna tre när det handlar om kungligheter! Älskar min fjärde prins mer än livet. Denna roliga, egensinniga, sjukt söta och storhjärtade unge! Bobo!!! Mami love u to the moon and back!!!!

2 kommentarer

  1. Men åhh vilka fantastiska utemöbler. Får man fråga från vart??

    1. Ann Söderlund

      Hej! Ja äntlgen hittar man lie snygga utemöbler! Dom kommer från EM Home i Visby!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *