Alla barn blir lyckligare med en fjäderlätt blöja!

Samarbete med Pamperspantspremiumprotection

Hemma hos oss har vi en lite märklig uppdelning kanske. Jag handlar oftast den färska maten och Mathias handlar typ basvaror som toapapper, duschcreme och blöjor! Vi har inte riktigt ”pratat ut” om det faktum att han nästan alltid väljer blöjor medsnibb medan jag och brorsorna (dom skickad ofta ut som personal blöjshoppers med den äran) väljer pantsen, eller den Lilla Blöjbyxan. Det här är inget jag har tänkt på särskilt mycket innan Frasse plötsligt blev familjens supernudist nr Uno. Man visste inte riktigt hur det gick till, men så fort man vände ryggen till lyckades Frasse pilla av sig blöjan på dom mest trolltrixiga sätt. Ibland hände det att han pekade på blöjan och försökte säga nåt i stil med, ”Men märker ni inte hur tung den är”.

Nu kan ju 1-åringar inte prata så bra, men ändå. Frasse kändes inte helt nöjd med sin blöjtillvaro. Först tänkte jag att han var i blöjtrotsåldern och plockade fram en potta, men eh…där gick jag händelserna i förväg. Frasse var inte mogen för toalettutveckling, det räckte faktiskt med att vi bytte blöja till Pampers nya Pampers premium protection pants! Faktiskt en blöja som är lätt som en fjäder och det är något som alla mina ungar har gillat: när saker och ting inte skaver!

Och helt ärligt blev det skillnad direkt. Som sagt, Fransen är inte så bra på att prata men om han skulle vara det så skulle han nog förklara att det är det fjäderlätta och enkla han vill åt! Och därför passar den här blöjan honom perfekt! Dessutom behöver man inget skötbord när man byter. Det är bara att stanna till på stället. För mig och oss som reser mycket och rör oss i många miljöer är det perfekt med pants.

2 kommentarer

  1. Hej!

    Så underbara bilder men nu är jag lite ytlig och vill höra om den randiga tröjan som jag sett på några bilder. Var kommer den ifrån? Jättefin och somrig!

    1. Ann Söderlund

      Haha! Jag förstår dig!!! Älskar den! Som ett barndomsminne på huden! Den är från Gudrun Sjödén! Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *