No more femminutersmetoden

— I samarbete med Naturdiet —

Vet inte hur ni känner, men ibland så önskar man kunde trolla. Tänk er själva. Det vankas middag. Fem troll sitter med gapande munnar och din fantasi är lika flödande som en grushög. Då svingar du bara med ditt spö och bam! en nyttig, mättande middag. Samma sak med din vintertrötta, stressade kropp. Simsalabim! Och så är du pigg, vältränad och igång. Just nu känner jag att jag får vara min egen trollkarl. Att jag måste vara lite förlåtande mot mig själv när jag försöker kryssa mellan olika boenden, min och Anithas show och tusen andra åtaganden. Det är så lätt att tro att man kan trolla lite med några hemliga godisbitar eller en snabb kopp kaffe och en bulle. Men så händer det ingenting. Man blir bara tröttare och ännu mer otränad, haha.

Jag är ingen långsiktig plan, men nu vill jag har en nystart, en stjärnkick. Därför har jag med mig en shake som innehåller bra grejer och som funkar superbra i bilen på väg till show eller föreläsning. Eller innan man ska hämta kidsen och behöver mellis. Känns extra bra när den innehåller allt man behöver, såsom vitaminer, mineraler, protein, fett. Chokladen från Naturdiet är min favvo. Och plus för passformen på shaken. Gonar sig perfekt mellan sminkbagen, leksaksbilarna och plåtisen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *