”Är det här snygg?”

Igår när jag kom hem till huset vi hyrt efter att ha tömt ännu en tillfällig lägenhet kom vi äntligen till huset som vi hyrt av våra kompisar i Täby. Så härligt hus där alla får plats. Boban och jag var i parken och det var en ljuvlig majkväll, men plötsligt kände jag mig så sliten och trött. Ont i magen, stickningar i handen, sura uppstötningar typ tinnitus och allmänt ont i kroppen. Googlade så klart och visste ju redan att alla grejer är stressrelaterade. Har varit påfrestande att inte ha någonstans att bo med alla barn och samtidigt vara på turné. Längtar efter att börja träna, käka nyttigt och känna mig stark. Ska köra igång med pt nästa vecka!

Satt på toa halva kvällen, typ som spa för mig 🤣🤣🤣, och idag har jag hasat runt här i huset med Mathias och tagit det lugnt. Jobbat lite och bara stängt ute världen. Gjorde en smarrig omelett till lunch (efter att ha skickat ett surt sms från övervåningen om omhändertagande, men nu fick jag blommor i alla fall, haha). Och nu fick han snyggposera😂😂😂

Här är receptet!

3 ägg

3 skedar matlagningsgrädde

Salt, paprika peppar, liten klick sambal olek

Svarta o gröna oliver

Halumi

Tomat

Lite riven ost

Rödlök

Ta hand om er!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *