Äntligen friska! Och vad ska jag bjuda på ikväll?

Nu börjar vi äntligen bli friska! Men jag har en sjukt jobbig rethosta! Håller på att bli tokig! Bobo är inne i en riktigt jag-låter-och-vill-göra-ha-grejer-hela-tiden. ”Jag vill ha äpple”. ”Jag vill ha flingor”. Och så vidare i oändlighet!!! Igår gjorde vi hemmapizza. Blir alltid gott och är superenkelt. Jag och Anitha spelade tennis på förmiddagen (jag vann yey!!! Hahaha) och på eftermiddagen hängde jag, Lotta, Anitha, Clara och kidsen på Tekniska muséet. Älskar att hänga på muséum med barnen! Det händer någonting när man kan vara kreativ och inte blir serverad allt!

Ikväll kommer Hannah, Wille och Gustav på middag. Det var så länge sen vi hängde! Typ i somras! Jag har ingen fantasi! Vill bjuda på nåt smarrigt utan att det ska ta sju timmar!!Har ni nåt smarrigt middagstips som är festligt utan att vara kungamiddag? Kram!!!

3 kommentarer

 1. Hallå! Kan inte du göra en bröllopsspecial? Ska gifta mig i sommar men vill ha tips, både på klänning och typ var man ska åka på bröllopsresa. Vad hade du haft för klänning om man inte vill vara en marängbakelse?
  💖

  1. Ann Söderlund

   Gud vilken bra idé! Tar den vidare! Kram!

 2. Ang vikt, skräpmat och dålig näring fick detta mig att tänka till!
  http://gluten-celiaki.blogspot.se/2018/02/ar-vi-overgodda-fast-undernarda.html

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *