Från Euphoria-glam till snor & vabb

I måndags gick jag på premiären av den svenska storfilmen Euphoria med Alicia Wikander. En av mina bästa kompisar Frida Bargo är producent och Lisa Langseth, regissören, är någon jag träffar då och då. Jag älskar hennes film Hotell! Se den! När man granskar filmbranschen så är det väldigt mycket av män för män. Det har både Alicia och Lisa tröttnat. Den här filmen är medvetet uppbyggt kring kvinnor. Två syrror (Alicia och Eva Green) åker till ett vackert slott för att umgås och ta igen förlorade år (tror Alicia). Men när dom kommer dit visar det sig att stället är ett superexklusivt dödshotell. Hit åker rika människor för att få en värdig avslutning på livet. Inez (Alicia) syster Emelie (Eva Green) visar sig vara svårt sjuk i cancer och dagarna dom är där blir en uppgörelse om skuld, livsval, kärlek och moral. Jag som har en syster som är några år äldre och en mamma som gick bort i cancer så för mig blev det en jobbig och nära upplevelse. Efteråt var det fest och alla var faktiskt euforiska (göteborgsskämt). Som Lisa sa, ”Jag har arbetat med den här filmen i fem år. Det är fantastiskt!” Så impad av alla tjejer som tar saken i egna händer istället för att sitta o vänta på att en Hollywood-gubbe ska ringa upp.

Dagen efter (efter många glas inte så genomtänkta champagne…) ringde dagis och sa att Bobo hade feber. Sen dess har det varit sjukstuga Big time här hemma. Vi ser ut som zombies och jag har varit en passopp! Sånt är livet. Ibland är det glamour. Ibland vardagsrealism. Vi har varit så förskonade från vabb så jag blev

liksom förvånad, ”Va är barnen sjuka?” Blev retad av Anitha för det där. ”Välkommen in i vabbklubben!” Så min vecka och helg har varit upp och ner. Natt och dag har flutit ihop. Igår kom Jenny hit med lite chark och flaska vin och kollade på Mello. Men alltså Benjamin Ingrosso: vilket proffs! Så impad!!!!! Tyckte så synd om Edward Blom. Han var så nervös! Ändå modigt att våga! Älskar människor som vågar prova nya helt galna saker! Nu ska jag ta mig ur feberbubblan några timmar och gå på Vårsalongen Liljevalchs. Inspiration! Vår! Snor! Hur bar er helg? Puss 😘

3 kommentarer

  1. Livet- högt och lågt! Hoppas att det blev en trevlig tur ut i friska luften! och att de små kryar på sig snarast!

  2. Spanade in några riktigt snygga barstolar på din instastories vid köksön, och undrar vart dessa är ifrån? 😍

    Kram

    1. Ann Söderlund

      Barstolarna är såna som vi har i köksstolar också. Dom kommer från Muuto. Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *