Mer glamour åt folket!!!

Elle-galan. Årets fest för partyprissar och modefolket. I början känner jag mig alltid lite som en katt bland hermeliner. Man står där och trängs och svettas och spanar in alla andra som har prinsessklänningar, galna outfits och är allmänt apsnygga. Men så går kvällen och det är skumpa, fest, vänner, coola människor, fet musik och allmänt hög stämning. Och så precis då där och då är livet en fest. Depp och vabbjanuari känns sjukt långt borta och allt är så där varmt, bubbligt och lite allmänt crazy! Och med tanke på all uppståndelse som är runt den här festen så måste det ju sägas: alla verkar fett sugna på lite mer glamour och party!!!!

Alltså: nu hade jag ju svart som är lite otypiskt mig, men jag kände mig (kanske just därför så otroligt exklusiv och snygg i min Greta-klänning med ett minisläp. Älskar också det breda skärpet som knöts i midjan! Såg ju ut som att jag hade värsta Jessica Rabbit-figuren 😂😂😂. Men alltså. Vilken tid det tar att vara så där topp-pinglig. Fixa hår, makeup, smycken, kläder, skor, facet, stilen…Jag var helt färdig när jag var klar och Sanna undrade va fan det var med mig, ”Det är ju som att prata med en full”. ”Vad är det med dig?” Jag bara. ”Jag är så stressad”. Haha. Tur att jag bara går på Elle-galan en gång per år.

I år var det ju Icona Pop som ledde galan och jag tycker att dom är så otroligt snygga och coola. Nu föredrar jag ju Kakan Hermansson, men hon kanske inte alltid kan leda galan…
Jag och Sanna gick dit tillsammans och gon var så otroligt fin i sin glitterklänning och med magen. Skönt att inte vara den som är på smällen för en gångs skull, haha.

Hela helgen har varit som en enda stor fest. Kalas både fredag, lördag och söndag. Igår var vi på Iris 3-årskalas och idag fyllde min kompis Frida år. Nu är jag halvt medvetslös…Skriver mer i morgon om galan! Sov gott puss ❤️❤️❤️😍😍🙌

Oskar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *