Gölli gölli Frasse

Alla som har haft en 1-åring vet att dom är galna små bananer. På ett helt underbart sätt. Dom snicksnackar. Skrattar som att varje sekund var standup. Kramas. Gosar. Kör på i 180. Flirtar med alla. Går som pingviner. Äter som hundar. Totalt oemotståndliga!!! Frasse. Jag bara måste få göllfjölla ihjäl honom!!!! Måste bara visa lite bilder. Måste bara vara lite så där mamma-älskar-pojke-jobbig!!! Kramar kramar! Love is in the air! 

2 kommentarer

  1. Jag lyssnar på lillelördag just nu och jag måste bara säga till dig Ann. Snälla ändra dig aldrig! Du visar verkligheten som den är och du är underbar. Det finns så mycket falska uppvisningar på instagram där allt ska va så tillrättalagt och perfekt. Du behöver inte ändra dig ett endaste dugg. Lyssna inte på Anitha. Hennes instagram är fin men snark va trött man är på det uppstylade perfekta.

    1. Ann Söderlund

      Hej sötnos! Visst är det intressant ämne! Jag tycker att det är roligast när man blandar. Precis som i livet! Tack för fin kommentar! Puss o kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *