Black Friday och jag ger er 20 procent på 8848 Altitudes grejer!

I samarbete med 8848 Altitude
Jag har ju ett samarbete med svenska klädmärket 8848 Altitude! Alla mina killar har hittat sina egna favoriter på deras hemsida. Bobo invigde sin superskönt overall idag. Komplett med snajsiga skidlglajor och allt. Nu ska det bara bli SNÖÖÖÖ! Då kommer vi gå loss allihopa. Vi älskar vinter och snö och som den snösiare jag är tror jag att det blir en vargavinter!
Black Friday är ju från början jänkarnas starskottt för att börja julpynta och börja gå loss på julklapparna. Och i år så tänker i alla fall jag INTE vara ute i sista sekunden! No Way, José. Också hårigt nu när mina äldsta killar önskar sig kläder i julklapp! Här är min tidiga julklapp till er! Ni får 20 procent på HELA JUNIOR SORTIMENTET (egentligen är det bara på utvalda produkter) med denna kod: AnnBF20 (kan ej kombineras med andra erbjudanden).  In och spana in erbjudandet här. Här har jag valt ut mina och grabsens favoriter, som det redan är sjukt bra priser på! Så nu kör vi. Kolla bilderna och sätt igång och handla julklappar. Merry Christmas, hoho! Puss

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *